شناسهٔ خبر: 75628818 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آهی در زنجان: نسل جدید باید در مدیریت کشور نقش‌آفرینی کند

مشاور رئیس‌جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها، در نشست با تشکل های اجتماعی و کارگری، گفت: از نخستین ساعات سفر، با ظرفیت ویژه‌ای در استان زنجان روبه‌رو شدم که آن را باید «سرمایه انسانی» این استان دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم در زنجان، نورالدین آهی مشاور رئیس‌جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها، در نشست با تشکل‌های اجتماعی و کارگری، اظهار داشت: از نخستین ساعات سفر، با ظرفیت ویژه‌ای در استان زنجان روبه‌رو شدم که آن را باید «سرمایه انسانی» این استان دانست؛ سرمایه‌ای که به گفته او می‌تواند موتور رشد و حرکت زنجان در مسیر توسعه و تعالی ایران باشد.

مشاور رئیس‌جمهور با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در حوزه ارتباط با جامعه، گفت: برای اولین‌بار بعد از انقلاب، رئیس‌جمهور در حوزه احزاب و تشکل‌ها مشاوری ویژه تعیین کرده است. این تصمیم بر پایه دو شعار اصلی آقای دکتر پزشکیان در انتخابات یعنی «صدای بی‌صدایان» و «شایستگان متخصصان» شکل گرفته است.

آهی افزود: ما در جلسات با رئیس‌جمهور به این نتیجه رسیدیم که بی‌صدایان حقیقی ایران، همین تشکل‌ها هستند؛ تشکل‌هایی که برای درمان درد مشترک مردم ایران داوطلبانه تلاش می‌کنند ولی کمتر دیده و شنیده می‌شوند.همچنین دولت چهاردهم خود را موظف می‌داند بدون واسطه، مطالبات و چالش‌های این تشکل‌ها را از کف میدان دریافت کند.

وی با تأکید بر اهمیت نقش نخبگان جوان در درون تشکل‌ها خاطرنشان کرد: صدای بی‌صدایان، صدای جوانان نخبه‌ای است که بدون چشمداشت در مسیر خدمت به ایران حرکت می‌کنند. امروز نام ایران با تلاش همین جوانان معنا می‌یابد و دولت وظیفه دارد فضای بروز و نقش‌آفرینی آنان را فراهم کند.

مشاور رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش گفت: شعار دوم رئیس‌جمهور «شایستگان متخصصان» است. ما در شورای راهبری دولت معتقدیم که معرفی مدیران کارآمد باید از دل تشکل‌ها و نهادهای مردمی انجام شود، نه صرفاً از مسیرهای سیاسی یا اداری. اگر چهار سال پیش چنین سازوکاری شکل می‌گرفت، امروز از میان همین تشکل‌ها مدیران جوان، شایسته و باصلاحیت بسیاری برای کشور کشف می‌شدند.

وی با بیان اینکه ایران برای بقا و پیشرفت نیازمند «پوست‌اندازی مدیریتی» است، افزود: نسل جدید باید در مدیریت کشور نقش‌آفرینی کند و تشکل‌ها بهترین بستر برای این چرخش نخبگانی هستند. حتی افرادی که گرایش‌های متفاوت دارند اما دل در گرو ایران دارند، در درون همین تشکل‌ها فعالیت می‌کنند و این سرمایه عظیمی است.

آهی در ادامه با اشاره به ضرورت گفت‌وگوی ملی و وفاق اجتماعی گفت: دولت چهاردهم بر پایه گفت‌وگو بنا شده است. اعتقاد ما این است که باید سطح اعتراض را به سطح پیشنهاد ارتقا دهیم و تشکل‌ها نقش محوری در این مسیر دارند. امروز رئیس‌جمهور تأکید کرده که عدالت در آموزش، درمان و توزیع اطلاعات محور سیاست دولت است و این هدف بدون نقش‌آفرینی تشکل‌ها ممکن نیست.

وی درباره طرح‌های مرتبط با تشکل‌ها در مجلس هشدار داد و اظهار داشت: هرگونه دولتی‌سازی تشکل‌ها خطایی راهبردی است. هرجا دولت‌ها در کار بخش خصوصی و نهادهای مردمی دخالت کرده‌اند، نتایج منفی به بار آمده است. تشکل‌ها باید استقلال خود را حفظ کنند و از دولت تنها مطالبه‌گر باشند، نه وابسته به کمک مالی و اداری آن.

مشاور رئیس‌جمهور ادامه داد: اگر قرار باشد دولت در کار تشکل‌ها دخالت کند یا آن‌ها را زیر چتر بودجه‌های خود ببرد، آن زمان از رسالت مردمی‌شان فاصله خواهند گرفت. دولت چهاردهم مسیر عکس را دنبال می‌کند؛ یعنی تقویت استقلال، سازمان‌دهی منسجم و مشارکت واقعی.

آهی از زنجان به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در انسجام تشکل‌های اجتماعی یاد کرد و گفت: جلسه‌ای که امروز با فعالان مردمی دیدم از دقیق‌ترین و پرانرژی‌ترین نشست‌های استانی ما بود. تشکل‌ها در این استان بانیان امید و حیات اجتماعی هستند و می‌توانند در کاهش شکاف میان دولت و ملت نقشی بی‌بدیل ایفا کنند.

انتهای پیام/