شناسهٔ خبر: 75501992 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

فعله‌گری: عملکرد نانوایی‌ها در سامانه «نانینو» مبنای تخصیص سهمیه است

همدان-معاون فرماندار همدان گفت: تخصیص سهمیه آرد نانوایی‌ها بر اساس عملکرد ثبت‌شده در سامانه ملی «نانینو» انجام می‌شود و هیچ کاهش سهمیه‌ای در سطح شهرستان گزارش نشده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا فعله‌گری با اشاره به اخبار منتشرشده در فضای مجازی مبنی بر کاهش سهمیه آرد نانوایی‌ها اظهار کرد: ملاک تخصیص سهمیه، بازدهی واحدها در سامانه ملی است و هرگونه تغییر در سهمیه، تابع شاخص‌های عملکردی بوده است.

وی افزود: تأخیر در پرداخت یارانه مستقیم نانوایان از مسائل سراسری کشور است که همه استان‌ها از جمله همدان درگیر آن هستند و فرمانداری همدان پیگیر تعیین تکلیف این موضوع از مراجع مربوطه است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری همدان با اشاره به نانوایی واقع در خیابان شکریه خاطرنشان کرد: با تعطیلی غیرمجاز واحد مورد نظر به‌دلیل مشکلات استیجاری، سهمیه آرد آن به نانوایی‌های مجاور تخصیص یافته و راه‌اندازی نانوایی جدید در همان محدوده در دستور کار قرار دارد.

فعله‌گری در ادامه از رفع محدودیت فعالیت یکی از نانوایی‌های شهرک شهید بهشتی خبر داد و بیان کرد: این واحد به‌دلیل بدهی به سازمان تأمین اجتماعی از ابتدای مهرماه مسدود شده بود که با پیگیری‌های فرمانداری، تقسیط بدهی و تمدید مجوز فعالیت تا دو ماه انجام شد.

معاون فرماندار همدان تأکید کرد: سهمیه آرد شهرستان در صورت تعطیلی موقت هر واحد، به‌طور کامل بین نانوایی‌های فعال همان منطقه توزیع می‌شود و هیچ کاهش در سرانه سهمیه کلی شهرستان رخ نداده است.

وی افزود: موضوعاتی از جمله عدم پرداخت یارانه نانوایی‌ها و ناهماهنگی در قیمت نان از طریق کارگروه آرد و نان شهرستان و استان پیگیری می‌شود تا رفاه شهروندان و توازن معیشت متصدیان تأمین شود.