شناسهٔ خبر: 71631824 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

پایش ۱۹۹۰ واحد تولید و عرضه مواد غذایی خام دامی در مرکزی

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: پایش و نظارت بر یک هزار و ۹۹۰ واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در دستور کار قرار دارد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمد فتاحی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی در استان مرکزی اظهار کرد: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فرآورده‌های خام دامی در استان مرکزی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال از امروز آغاز شده‌ است و در این راستا 53 گروه متشکل از 124 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی در مدت یک ماه و‌ تاپایان ماه مبارک رمضان نسبت به پایش و نظارت بر مراکز اقدام می‌کنند.

وی افزود: پایش و نظارت بر یک هزار و 990 واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در دستور کار قرار دارد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال می‌شود. لازم است مردم از خرید هرنوع گوشت قرمز که  فاقد مهر بازرسی بهداشتی و برچسب نشانه‌گذاری کشتارگاه است و یا خارج از یخچال نگهداری می‌شود جداً خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی عرضه و فروش هر گونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت فله فروشی و دوره‌گردی را ممنوع دانست و گفت: شهروندان باید فرآورده‌های خام دامی از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند و از خرید این گونه فرآورده‌های غیر بهداشتی خودداری کنند.

فتاحی، خارج کردن گوشت مرغ از بسته‌بندی و قطعه ‌بندی آن در محیط مغازه مرغ‌فروشی به دلیل عدم نظارت بهداشتی و آلودگی‌های ثانویه و احتمال تقلب را ممنوع دانست و افزود: مردم از خرید گوشت مرغ با عناوین پاک شده و یا قطعه‌بندی شده در مغازه مرغ فروشی خودداری کنند و باید مرغ تازه خنک شده و آلایش خوراکی مرغ تنها به صورت بسته‌بندی بهداشتی که دارای مشخصات کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و شرایط نگهداری داخل یخچال درب بسته و برودت صفر تا چهار درجه سانتیگراد است را خریداری کنند.

وی بر خودداری از خرید تخم مرغ‌های فاقد تاریخ تولید و مشخصات، هر نوع گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی بهداشتی، برچسب نشانه‌گذاری کشتارگاه که خارج از یخچال نگهداری می‌شود تأکید کرد.

انتهای پیام/711/