شناسهٔ خبر: 71642771 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نهمین نمایشگاه قرآن و عترت گلستان با رنگ و بوی خلاقیت

گرگان- ایرنا- سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان نوید برگزاری یک رویداد متفاوت را در قالب نمایشگاه قرآن و عترت داد و با تبریک فرارسیدن ماه پربرکت رمضان تأکید کرد: زبان هنر، کلیدی‌ترین ابزار برای رساندن پیام قرآن به دل‌ها، به‌ویژه نسل جوان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، محمد حمیدی شامگاه شنبه در جلسه هماهنگی برگزاری نهمین نمایشگاه قرآن و عترت این نمایشگاه را بستری طلایی برای پیوند هنر و معارف الهی دانست و اظهار کرد: از غرفه‌های شاد کودکانه تا برنامه‌های جوان‌پسند، این رویداد قرار است خانواده‌محور باشد.

وی خواستار بهره‌گیری از ظرفیت کانون پرورش فکری برای خلق برنامه‌های مفرح برای کودکان و همکاری آموزش و پرورش برای تشویق دانش‌آموزان به بازدید شد.

حمیدی ادامه داد: در روزگاری که فضای مجازی و تبلیغات مسموم دشمنان حتی روایات را تحریف می‌کند، قرآن تنها مرجع قابل اعتماد است.

معاون استاندار گلستان افزود: وقت آن است که با تکیه بر فرهنگ قرآنی، در برابر این هجوم بایستیم و نمایشگاه قرآن و عترت، فرصتی ناب برای این هدف است.

حمیدی دستگاه‌های اجرایی، به‌ویژه شهرداری‌ها، را دعوت کرد تا فراتر از وظایف اداری و با ایمانی قلبی، امکانات خود را برای برگزاری باشکوه این رویداد به کار گیرند.

نهمین نمایشگاه قرآن و عترت گلستان با رنگ و بوی خلاقیت

وی همچنین از حوزه هنری خواست با تخصص خود، جذابیت بصری و محتوایی نمایشگاه را دوچندان کند: هرچه جذاب‌تر باشد، بازدیدکننده بیشتر می‌شود و این خودش تبلیغ است.

معاون استاندار گلستان با پیشنهاد اختصاص غرفه‌هایی به برادران اهل سنت در این نمایشگاه بر تقویت وحدت و همبستگی تأکید کرد و گفت: ایده‌های آن‌ها کیفیت نمایشگاه را بالا می‌برد و پیوند میان ما را محکم‌تر می‌کند.»

نهمین نمایشگاه قرآن و عترت گلستان قرار است در یک هفته از روزهای ماه مبارک رمضان، با برنامه‌هایی به‌روز و خلاقانه، فرهنگ قرآنی را به خانه‌ها و دل‌ها ببرد. از غرفه‌های جوان‌پسند گرفته تا فعالیت‌های شاد برای بچه‌ها، این رویداد می‌خواهد نشان دهد قرآن هنوز هم حرف اول را در زندگی ما می‌زند