«یونس احمدی»، مدیرکل دامپزشکی ایلام در این باره به ایرنا گفت: این ۲۰ گروه شامل ۴۵ کارشناس نظارتی و ۱۲ دامپزشک است.
وی افزود که از امروز ۱۱ اسفند تا ۱۳ فروردین گروههای بازرسی و نظارتی دامپزشکی فعالیت یک ماهه مناسبتی خود را آغاز میکنند.
احمدی ادامه داد: در اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه ماه رمضان و تعطیلات نوروزی، مکانهای تولید، عرضه و نگهداری فرآوردههای خام دامی و پروتئینی، کشتارگاه، قصابی، کبابی، رستوران و غذاخوری، هایپر مارکت، لبنیاتی، آشپزخانه هیاتهای مذهبی و دیگر مراکز مرتبط با این فرآوردهها زیر نظارت و پایش انجام میگیرد.
وی به مردم توصیه کرد با توجه به وجود بیماریهای مشترک دام و انسان، گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید این اداره کل تهیه کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام اضافه کرد که سامانه پاسخگویی ۱۵۱۲ دامپزشکی در طول شبانه روز آماده دریافت گزارشهای مردمی است.
بیش از ۸۰۰ بیماری خطرناک مشترک میان انسان و دام تاکنون شناسایی شده است که این موضوع لزوم نظارت بر تولید و عرضه گوشت و فرآوردههای خام دامی توسط دامپزشکی و حساسیت مردم در خرید و مصرف این محصولها را افزایش میدهد.