شناسهٔ خبر: 71101752 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

تحولات فلسطین و لبنان|

جزئیات دور چهارم تبادل اسیران در چارچوب توافق آتش‌بس غزه؛ گذرگاه رفح باز می‌شود

رژیم صهیونیستی در میانه کارشکنی در مسیر اجرای مفاد بند‌های توافق آتش‌بس در غزه، ادعا‌هایی را برای ازسرگرفتن جنگ علیه این منطقه مطرح می‌کند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

روند جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف فلسطین همچنان ادامه دارد؛ کرانه باختری در روز‌های گذشته در کانون این کارزار جنایت‌کارانه قرار داشته است.

در عین حال، رژیم صهیونیستی زیر سایه حمایت و همراهی آمریکا ادعا‌هایی را برای ازسرگرفتن جنگ غزه مطرح می‌کند.

بیانیه مشترک انگلیس، فرانسه و آلمان درباره آنروا

انگلیس، فرانسه و آلمان با انتشار بیانیه‌ای مشترک به اجرای قانون ممنوعیت فعالیت آژانس کاریابی و خدمات‌رسانی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) واکنش نشان دادند.

آن‌ها ضمن ابراز نگرانی از پیامد‌های این اقدام، تاکید کردند که هیچ سازمان یا نهاد دیگری قادر نیست برای انجام کار‌های آنروا، جایگزین آن شود.

جزئیات دور چهارم تبادل اسیران

چهارمین دور تبادل اسیران میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی در چارچوب توافق آتش‌بس غزه فردا، شنبه انجام می‌شود.

مقام‌های فلسطینی اعلام کردند که از میان ۹۰ اسیر فلسطینی که فردا آزاد می‌شوند، ۹ نفر محکوم به حبس ابد و ۸۱ نفر محکوم به حبس‌های طولانی هستند.

رسانه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت به نقل از منابع صهیونیست، اعلام کرد: فهرستی که از حماس دریافت کردیم، قابل قبول و مطابق با آنچه بر سر آن توافق شده بود، است.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز به نقل از منابع، اعلام کرد: انتظار می‌رود آزادی اسرا مانند عملیات‌های قبلی از ساعات صبح آغاز شود.

پیکر ۱۴ هزار شهید در غزه همچنان زیر آوار مانده است

دفاع مدنی غزه اعلام کرد: حدود ۱۴ هزار پیکر شهدا زیر آوار‌های ساختمان‌ها در نوار غزه وجود دارد و تاکنون حدود ۵۲۰ پیکر از زمان توقف آتش‌بس در غزه از زیر آوار‌ها بیرون کشیده شده است.

اعلام اسامی ۳ زندانی صهیونیست که فردا آزاد خواهند شد

ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های القسام در پیامی اعلام کرد: در چارچوب توافق طوفان‌الاقصی برای تبادل اسرا، گردان‌های القسام تصمیم گرفته است که فردا شنبه ۱ فوریه ۲۰۲۵ (سیزدهم بهمن)، زندانیان صهیونیست زیر را آزاد کند:

۱- عوفر کالدرون
۲- کیت شمونسل سیگال
۳- یاردن بیباس

تخریب ۸۵ درصد تجهیزات دفاع مدنی غزه در جریان جنگ

دفاع مدنی غزه اعلام کرد: در جریان تجاوز و جنگ دشمن صهیونیستی، حدود ۸۵٪ از تاسیسات و تجهیزات خود را از دست داده‌ایم و از میانجی‌ها می‌خواهیم که بر اشغالگران فشار بیاورند تا اجازه ورود تجهیزات لازم را بدهند.

این نهاد همچنین اعلام کرد: با وجود کمبود سوخت و تجهیزات به دلیل کوتاهی جامعه بین‌المللی، همچنان متعهد به ارائه خدمات انسانی هستیم.

شهادت ۲ لبنانی بر اثر حمله رژیم صهیونیستی

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که درپی حمله رژیم صهیونیستی به شهر جنتا در دره بقاع ۲ نفر شهید و ۱۰ نفر مجروح شدند.

گذرگاه رفح باز می‌شود

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع فلسطینی اعلام کرد که گذرگاه رفح امروز و نه یکشنبه، همان‌طور که طبق توافق برنامه‌ریزی شده بود، باز می‌شود.

منابع فلسطینی اعلام کردند: موافقت اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح و اجازه خروج مجروحان دریافت کردیم؛ ما مجوزی دریافت کردیم که به اعضای مجروح گردان القسام اجازه می‌دهد برای مداوا بروند و سپس برگردند.

این منابع فلسطینی همچنین گفتند: میانجی‌ها به ما اعلام کردند که اگر مبادله فردا به آرامی انجام نشود، ممکن است بازگشایی گذرگاه متوقف شود.

حمله ارتش رژیم صهیونیستی به لبنان

ارتش رژیم صهیونیستی، جمعه، ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ اعلام کرد که شب گذشته به منطقه دره بقاع و مناطقی در امتداد مرز سوریه و لبنان حمله کرده است.

رژیم صهیونیستی از زمان توافق آتش‌بس حمله‌های متعددی را به خاک لبنان انجام داده و بیش از ۱۰۰ نفر را به شهادت رسانده و مجروح کرده است.

گزارش یدیعوت از نقش اتحادیه اروپا در آتش‌بس غزه

رسانه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت به نقل از یک مقام اتحادیه اروپا، نوشت: نیروی اروپایی نقش مهمی در آتش‌بس در نوار غزه ایفا خواهد کرد.

براساس این گزارش، ایده این است که در مرحله نخست گذرگاه رفح بازگشایی شود تا مردم غزه را ترک کنند؛ ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف گذرگاه رفح مستقر خواهد ماند؛ اتحادیه اروپا انتظار دارد تا ۱۰۰ افسر مرزی را با ترتیبات امنیتی جدید مستقر کند.

در گزارش این رسانه صهیونیستی آمده است که بیشتر استفاده‌کنندگان از گذرگاه رفح مجروحان، کودکان و بیمارانی هستند که به دنبال درمان در خارج هستند.

تهدید فروپاشی روی سر کابینه نتانیاهو

رسانه صهیونیستی جروزالم‌پست به نقل از بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نوشت که اگر فاز ۲ توافق بدون دستیابی به هدف‌های جنگ پایان یابد، کابینه را سرنگون خواهم کرد.

شهادت یک فلسطینی در النصیرات

یک ماهیگیر فلسطینی در نزدیکی سواحل اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.

انصارالله یمن: محمد الضیف در نبرد دفاع از شرف امت به شهادت رسید

جنبش انصارالله یمن شهادت شهید امت بزرگ، فرمانده کل گردان‌های قسام محمد الضیف در راه آزادی قدس را تسلیت گفت.

این جنبش در بیانیه‌ای اعلام کرد: شهید فرمانده محمد الضیف و همراهان وی در نبرد دفاع از شرف امت و مقدسات آن به شهادت رسیده و برای مقاومت و فلسطین پیروزی به وجود آوردند؛ شهادت ستاره‌ای مومن از مجاهدان و قهرمانان که با شجاعت تمام در خط مقدم درگیری با دشمن بود، افتخار آمیز است.

در ادامه این بیانیه آمده است: خون شهدا مشعل مقاومت را روشن نگاه داشته و سوخت حرکت آن و طوفانی مجدد است که تنها با نابودی رژیم صهیونیستی و آزادی تمام فلسطین متوقف خواهد شد.

رئیس پیشین شاباک: برای محمد الضیف احترام بسیاری قائلم

گیلون، رئیس پیشین سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، گفت: مجبورم بگویم... باید مواظب حرف‌هایم باشم، اما برای او (محمد الضیف) احترام بسیار زیادی قائلم.

او گفت: حتی - اگر بخواهید - او را به نوعی تحسین می‌کنم؛ شما مرده‌اید برای آنکه او را بکشید، همانطور که او برای کشتن شما مرده است، اما او یک حریف شایسته است؛ ما در اینجا در مورد سطحی صحبت می‌کنیم که‌ ای کاش ما نیز همچون او را در اختیار داشتیم؛ شما هم می‌خواستید او فرماندهی در ستاد کل ارتش باشد.

یورش نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری

نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری یورش بردند.

هلال احمر فلسطین اعلام کرد که در جریان یورش نظامیان صهیونیست به اردوگاه آوارگان الفوار چند فلسطینی مجروح شدند.

در عین حال گزارش‌ها از درگیری میان مقاومت فلسطین و نظامیان رژیم صهیونیستی در طولکرم حکایت دارد.

سرایا القدس هم از درگیری با نظامیان صهیونیست و وارد کردن خسارت و تلفات به آن‌ها خبر داد.

الجزیره از یورش نظامیان صهیونیست به شهر یامون در غرب «جنین» خبر داد؛ براساس این گزارش نظامیان صهیونیست پس از محاصره یک خانه به ساکنان آن اعلام کردند که خودشان را تسلیم کنند.

شهر السیله الحارثیه «جنین» نیز هدف حمله نظامیان صهیونیست قرار گرفت.

براساس گزارش‌ها، نظامیان صهیونیست در یورش به مناطق مختلف «جنین» اقدام به منفجر کردن ساختمان‌ها کردند.

شهادت ۲ فلسطینی در «جنین»

براساس گزارش‌ها، درپی یورش نظامیان صهیونیست به «جنین» ۲ فلسطینی به شهادت رسیدند.

اعتراف صهیونیست‌ها به شکست در محقق ساختن هدف تضعیف حماس

کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هدف‌های جنگ این رژیم برای از بین بردن توانایی‌های نظامی حماس شکست خورده است.

نتانیاهو به‌دنبال از سرگرفتن جنگ غزه

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز درباره احتمال از سرگرفتن جنگ علیه غزه به بهانه آنچه شکست مذاکرات توافق غزه خوانده شد، رایزنی‌های امنیتی انجام می‌دهد.

چند منبع آگاه اعلام کردند که این رژیم خود را برای سناریو‌های مختلف آماده می‌کند.

رژیم صهیونیستی همچنان آتش‌بس لبنان را نقض می‌کند

ارتش رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه، ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ حدود ۱۵ بار توافق آتش‌بس با لبنان را نقض کرد.

جانشین هلیوی تعیین شد

کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، ژنرال ذخیره ایال زامیر، مدیرکل وزارت جنگ را به‌عنوان رئیس جدید ستاد کل ارتش به‌جای هرتزی هلیوی منصوب کرده است.

انتهای پیام/