شناسهٔ خبر: 70269737 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پایان برداشت پاییزه چای ترش در مزارع خوزستان

برداشت پاییزه چای ترش در در ۱۳۰ هزار هکتار از مزارع خوزستان پایان یافت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ معاون امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه پاییز امسال  ۱۳۰ هکتار از مزارع شهرستان‌های مختلف استان زیرکشت چای ترش رفت، گفت: بیشترین سطح زیرکشت چای ترش در شهرستان‌های آبادان،کارون و شادگان بوده است.

چای ترش در خوزستان گیاهی یک ساله و شاخه دار است و این گیاه حدود ۶۴ تا ۳۰۰ سانتی‌متر ارتفاع دارد که از قسمت‌های خشک شده کاسبرگ گیاه که به رنگ قرمز پر رنگ است و طعمی ترش و شیرین دارد به عنوان نوشیدنی سرد و گرم استفاده می‌شود.

این گیاه از طریق بذر و به‌طور مستقیم کشت شده و در طول تابستان رشد رویشی خود را طی می‌کند و بهترین تاریخ کشت آن در خوزستان اواخر فروردین تا اواسط اردیبهشت ماه (بلافاصله پس از برداشت گندم) است که در اوایل مهرماه با کاهش دما وارد فاز زایشی شده و غنچه‌های گل ظاهر می‌شود و پس از شکفته شدن تا زمان برداشت کاسبرگ شروع به حجیم شدن می‌کند.

کشت و تولید این گیاه علاوه بر داشتن خواص درمانی بالا و استفاده عمده آن به صورت دم‌نوش، در صنایع غذایی، کاغذ سازی و… هم کاربرد دارد.

دم‌نوش این گیاه کاهش دهنده فشار خون، خنک کننده بدن، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفراوی و همچنین آرامش دهنده است.

<div id="video-display-embed-code_11823276"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4406748/11823276?width=600&height=350"></script></div>