شناسهٔ خبر: 70093575 - سرویس استانی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی همدان:

نان کامل باید به سبد غذایی خانوار راه یابد

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی همدان گفت: نان کامل از جمله مولفه‌های مهم در تغذیه و سلامت مردم است و باید به سبد غذایی خانوار راه یابد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما استان همدان، بهروز کارخانه‌ای در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با اشاره به اینکه مصوبات این کارگروه در ابعاد مختلف سلامت افراد اثرگذار است، افزود: سلامت عمومی و کاهش بیماری‌های مزمن نظیر دیابت، توسعه سلامت در بین نوجوانان، پایداری منابع غذایی و دسترسی همگانی به غذا که باعث تقویت همبستگی جامعه می‌شود از جمله محور‌هایی است که به نتایج اثرگذار این کارگروه وابسته هستند.

او تأکید کرد: کاهش اثرات منفی تغییرات اقلیمی، اقتصاد کشورها، کاهش هزینه‌های بهداشتی، کاهش بیماری‌ها، محور‌های اجتماعی و فرهنگی، محیط زیست، کشاورزی پایدار و شیوه‌های تولید غذا، از دیگر موضوعات تأثیرپذیر از کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان هستند بنابراین اهمیت عملکرد این کارگروه در احصای چالش‌های حوزه سلامت و مشارکت دیگر دستگاه‌ها در تحقق اهداف، در ابعاد کیفی زندگی و سلامتی مردم بسیار اثرگذار است.

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی همدان از نان کامل به‌عنوان یکی از سرفصل‌های مهم تغذیه و دغدغه‌مندی مدیران سلامت در گسترش تهیه و تأمین این نان در سبد غذایی خانوار یاد و تصریح کرد: مصرف نان کامل در خانوار از بروز بسیاری از بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری می‌کند، باعث ممانعت از بروز چاقی، سلامت گوارش و عموم بدن و کاهش بیماری‌های مزمن است.