شناسهٔ خبر: 70062885 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

استقبال باشکوه از شهدای گمنام در پلدختر

پلدختر - به مناسبت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) آئین استقبال از شهدای گمنام با حضور مردم ولایت‌مدار، شهیدپرور و همیشه در صحنه پلدختر برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، مردم قدرشناس پلدختر امروز دوشنبه با حضوری باشکوه در آئین استقبال از چهار آلاله خوشنام دوران دفاع مقدس، بار دیگر ارادت و عشق خود به آرمان‌های شهدا را به نمایش گذاشتند.

در این آئین معنوی، اقشار مختلف مردم از نوجوانان و جوانان گرفته تا خانواده معظم شهدا و مسئولان محلی، گردهم آمدند تا با شهدای گمنام تجدید میثاق کنند، فضای شهر با نوای حزن‌انگیز مرثیه‌خوانی و شعارهای مردمی رنگ و بوی ایثار و فداکاری به خود گرفته بود.
حضور پرشور و گسترده مردم این منطقه، نشان‌دهنده عمق اعتقاد و پایبندی آنها به ارزش‌های انقلاب اسلامی و احترام به جان‌فشانی‌های شهدای گمنام در راه حفظ امنیت و استقلال کشور بود.

استقبال باشکوه از شهدای گمنام در پلدختر

احسان علی‌پوری فرماندار پلدختر در حاشیه آئین استقبال از کاروان شهدای گمنام در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار داشت: آئین استقبال از کاروان شهدای گمنام در فضای حزن و اندوه ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) میهمان چشمان اشک‌بار مردان و زنان مؤمن این شهرستان بود.

وی افزود: بدون شک حضور کاروان شهدای گمنام در شهرستان پل‌دختر یک‌بار دیگر اخلاص و ایثار رزمندگان دوران دفاع مقدس را به‌ویژه برای مردم شهیدپرور هویزه ثانی تداعی می‌کند.

استقبال باشکوه از شهدای گمنام در پلدختر

فرماندار پل‌دختر، گفت: شهدا در دوران دفاع مقدس با لبیک به فرمان امام راحل جان خود را در طبق اخلاص نهاده و این‌گونه در عین خوش‌نامی اما گمنام از کیان اسلام و انقلاب پاسداری و به شهادت رسیدند.

علی پوری، افزود: پیمودن مسیر شهدا و عمل به وصایای آنها در پیروی از ولایت و حفظ ارزش‌ها و آرمان‌های اسلام و خدمت به مردم بزرگ‌ترین وظیفه‌ای است که امروز به‌پاس خون شهدا به گردن همه ما است.

وی از حضور باشکوه و گرم مردم شهرستان پل‌دختر در استقبال از کاروان شهدا و تشییع پیکر مطهر چهار شهید گمنام دوران دفاع مقدس تقدیر کرد.

استقبال باشکوه از شهدای گمنام در پلدختر