شناسهٔ خبر: 69984704 - سرویس استانی
منبع: اکونیوز | لینک خبر

رقابت های کشتی پهلوانی استان تهران در ورامین برگزار می شود - اکون

اقتصاد ایران: ورامین- رئیس اداره ورزش و جوانان ورامین از تداوم اجرای رویدادهای ورزش قهرمانی در این شهرستان خبر داد و گفت: رقابت های کشتی پهلوانی استان تهران در ورامین برگزار می شود.

صاحب‌خبر -

علی تاجیک در گفتگو با خبرنگار مهر از رویکرد قهرمانی در کنار اجرای پروژه‌های عمرانی برای آینده روشن ورزش ورامین خبر داد و افزود: خدمت در ورزش پایان ندارد و شواهد موجود نشان دهنده اجرای مسابقات متعدد و مختلف در طول هر هفته است.

رئیس اداره ورزش و جوانان ورامین افزود: پس از ثبت رکورد در هفته تربیت بدنی که با بیش از ۱۲۰ برنامه به پایان رسید، کار به اتمام نرسید و همواره شاهد اجراهای مختلف هستیم.

تاجیک اذعان کرد: بعد از برگزاری مسابقات کاراته قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی، همایش تجلیل از خانواده شهدای ورزشکار و قهرمانان بسیجی در ورامین برگزار شد و بلافاصله رقابت‌های کشتی پهلوانی استان تهران را پیش رو داریم.

رئیس اداره ورزش و جوانان اظهار کرد: سپس اقداماتی در قالب هیأت ورزش‌های بومی و محلی، همگانی، تنیس و بدمینتون را تدوین کرده ایم، تا برنامه‌های ورزشی همچنان در صدر فعالیت‌های مهم ورامین باشد.

تاجیک گفت: خبرهای مهم و خوبی نیز در بخش عمرانی خواهیم داشت که به زودی اعلام می‌شود.