شناسهٔ خبر: 69958317 - سرویس اجتماعی
منبع: دانشجو | لینک خبر

رونمایی از پوستر جشنواره هنری دانشجویی ققنوس

قاسمی: هیچ اتفاق مهمی بدون توجه به هنر ماندگار نمی‌شود/ دنیا شاهد تحولات تاریخی بزرگی است و در نقطه‌ای حساس قرار دارد

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: هنر و هنرمند نمی‌توانند نسبت به وقایع دنیا بی‌تفاوت باشند و بگویند که با مسائل پیرامون خود کاری ندارند. تاریخ، کنش هنر و هنرمند را قضاوت خواهد کرد؛ اینکه در این برهه حساس تاریخی چه نقش و مسئولیتی ایفا کرده‌ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هادی قاسمی رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور در مراسم رونمایی از پوستر ششمین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس گفت: هیچ اتفاق مهمی بدون توجه به هنر ماندگار نمی‌شود، به‌ویژه در شرایط کنونی که دنیا شاهد تحولات تاریخی بزرگی است و در نقطه‌ای حساس قرار دارد. هنر و هنرمند نمی‌توانند نسبت به این وقایع بی‌تفاوت باشند و بگویند که با مسائل پیرامون خود کاری ندارند. تاریخ، کنش هنر و هنرمند را قضاوت خواهد کرد؛ اینکه در این برهه حساس تاریخی چه نقش و مسئولیتی ایفا کرده‌ایم.

 

هادی قاسمی گفت: وقتی بیش از ۵۰ هزار نفر تحت سخت‌ترین شرایط زندگی می‌کنند و زیر آتش و گلوله سفاک‌ترین رژیم‌ها قرار دارند، سکوت جایز نیست. از سوی دیگر، دانشجو، به‌عنوان "موذن" جامعه و بیدارکننده افکار عمومی، نیز نمی‌تواند در برابر چنین وقایعی سکوت کند.

 

وی افزود: ترکیب دانشجو و هنرمند، ترکیبی بی‌بدیل است که هدفش بیدار کردن جامعه و ماندگار کردن وقایع و کنش‌های مهم است. به همین دلیل، احیای جشنواره ققنوس، پس از چند سال وقفه به‌دلیل شرایط کرونا و دیگر مسائل کشور، ضرورتی انکارناپذیر بود.

 

<div id="video-display-embed-code_2516482" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1198329/2516482?width=400&height=300"></script></div>

قاسمی اظهار کرد: از دوستانم در دانشگاه‌ها که زمینه احیای این جشنواره را فراهم کردند، سپاسگزارم. اینک در ششمین دوره جشنواره ققنوس، مفتخر هستیم که در کنار شما، اصحاب رسانه و جامعه فرهیخته دانشگاهی، این حرکت فرهنگی را پیش می‌بریم.

 

 ثابت خواهیم کرد خون بر شمشیر پیروز است

 

رئیس سازمان بسیج افزود: ان‌شاءالله جشنواره ققنوس بتواند نقش خود را متناسب با شرایط حساس تاریخی ایفا کند؛ شرایطی که موج بیداری در آن به‌وضوح در حال گسترش است. امروز فریاد مظلومیت زنان و کودکان غزه و لبنان نه‌تن‌ها در منطقه، بلکه در دانشگاه‌های آمریکایی و اروپایی نیز شنیده شده و همچنان شنیده می‌شود. حیف است که این ایام با نگاه هنری و آثار ارزشمند دانشجویان دغدغه‌مند ثبت و ضبط نشود و انعکاس شایسته‌ای پیدا نکند.

وی گفت: از این بابت خداوند را شاکریم که جشنواره ققنوس بار دیگر متولد و احیا شد. این جشنواره، امری انسانی است که همه ما با تمام وجود آن را درک می‌کنیم؛ چراکه قلبمان از این شرایط دشوار به درد آمده است. امید داریم این حرکت هنری بتواند مظلومیت مردم بی‌گناه را به گوش جهانیان برساند و اثرگذاری خود را ادامه دهد.

<div id="video-display-embed-code_2516483" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1198329/2516483?width=400&height=300"></script></div>



وی گفت: ان‌شاءالله روزی فرا برسد که اختتامیه جشنواره ققنوس در قدس شریف برگزار شود؛ در نقطه‌ای تاریخی که قله مظلومیت جهان است. آثاری که توسط هنرمندان دغدغه‌مند، از سراسر کشور و جهان، به‌ویژه دانشجویان خلاق و متعهد جشنواره ققنوس خلق شده‌اند، در آنجا به نمایش گذاشته شوند.

وی اظهار گفت: امید داریم در آن روز مبارک، بتوانیم نماز را در مسجدالاقصی، نخستین قبله مسلمانان، اقامه کنیم و فریاد مظلومیت مظلومان جهان را سر دهیم. همان‌طور که تاریخ نشان داده است، بار دیگر ثابت خواهیم کرد که خون بر شمشیر پیروز است، همان‌گونه که در گذشته نیز چنین بوده است.