شناسهٔ خبر: 69919686 - سرویس سیاسی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

تعامل با آژانس انرژی اتمی و غرب راه‌حل صحیحی برای تامین منافع ملی کشور نبود

رضایی گفت: فعال شدن اسنپ‌بک تاثیر خاص و چندانی بر اقتصاد ما نخواهد داشت لذا تعامل با آژانس انرژی اتمی و غرب راه‌حل صحیحی برای تامین منافع ملی کشور نبود.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی- ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره خروج احتمالی ایران از NPT در قبال فعال شدن اسنپ‌بک در برجام گفت: خروج از NPT یکی از راهکار‌های ما برای مواجهه با غرب است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس تصریح کرد: قرار بود NPT منافع کشور را در حوزه هسته‌ای تامین کند، اما اگر تعهداتی که در NPT به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دادیم برای ما رهاوردی نداشته باشد و به ازای آن فشارها، تهدید‌ها و تحریم‌ها برای کشورمان ایجاد شود لزومی ندارد که بخواهیم در NPT باقی بمانیم و این امر را می‌توان به‌عنوان یک ابزار برای چانه‌زنی با غرب مورد استفاده قرار داد. 

وی اظهار کرد: فعال شدن اسنپ‌بک تاثیر خاص و چندانی بر اقتصاد کشورمان نخواهد داشت به این دلیل که اروپا همین الان پیرو سیاست فشار و تحریم آمریکا است و نهایت تحریم را علیه کشورمان اعمال کرده‌اند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس ادامه داد: به فرض اینکه همین فردا اسنپ‌بک فعال شود، اما تاثیر وضعی و ماهوی چندانی برای کشورمان نخواهد داشت لذا نباید ما را از فعال شدن مکانیزم ماشه بترسانند. 

رضایی درباره راهکار‌های دیگر به‌غیر از خروج از NPT گفت: توسعه فعالیت‌های هسته‌ای، تغییر در دکترین دفاعی کشور، محدود کردن بازرسی‌های آژانس از کشور، افزایش ظرفیت غنی‌سازی و تجدیدنظر در سیاست‌های ما نسبت به مسائلی مثل جنگ اوکراین می‌تواند در دستورکار ما باشد.

وی بیان کرد: تحریم‌ها علیه ایران به حد نهایی رسیده و آنها چیز جدیدی برای تحریم کردن ندارند و جایی نمانده که تحریم نکرده باشند لذا غرب و آمریکا اگر بخواهند تحریم کنند هیچ سوژه جدیدی ندارند و کار به جایی رسیده که تحریم‌های قبلی را دوباره تکرار می‌کنند، چون هیچ مطلب جدیدی ندارند و ما هم مراوداتمان با آنها حداقلی است و کل تجارت خارجی ما با قاره اروپا شاید به دو الی سه میلیارد دلار هم نمی‌رسد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: تعامل با آژانس و غرب راه‌حل صحیحی برای تامین منافع ملی کشور نبوده است.

رضایی گفت: از مدیرکل تا عوامل آژانس که خیلی از آنها جاسوس و عوامل سرویس‌های بیگانه هستند از مراکز هسته‌ای ما که جزو مراکز حیاتی کشور هستند بازدید می‌کنند، اما علیه ما قطعنامه‌ صادر می‌کنند لذا باید از موضع عزت و با قدرت با آنها برخورد کنیم.