شناسهٔ خبر: 69818366 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

اجرای بیش از ۵۰ عنوان برنامه در هامون

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج ۵۰عنوان برنامه در سطح شهرستان هامون اجرا می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون؛ سرهنگ پاسدار مسعود پورشهابی، فرمانده سپاه هامون در نشست خبری به‌مناسبت هفته بسیج اظهار داشت: بیش از ۵۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته بسیج امسال پیش‌بینی شده که به همت بسیجیان در پایگاه‌های مقاومت بسیج در سطح شهرستان برگزار می‌شود.

 

وی در ادامه گفت: شعار هفته بسیج، "بسیج با مردم و برای مردم " انتخاب شده است. "بسیج، معنویت، دلداگی و انتظار" ، "بسیج، انقلابی، فرصت‌ساز و بن‌بست‌شکن"، "مقاومت، شهادت، شهامت و اقتدار ملی"، "امتداد مکتب فاطمی و حسینی" ، "گره‌گشا، امیدآفرین، خدمت‌رسان" ، "جهاد علمی، کارآمدی، خوداوری" و نهایتاً "استحکام درونی، آمادگی همه‌جانبه و استکبارستیزی" شعارهای هفته بسیج هستند که از سه‌شنبه 29 آبان تا دوشنبه پنج آذر انتخاب شده است.

 

فرمانده سپاه هامون به مهمترین برنامه‌های این هفته در شهرستان هامون اشاره کرد و افزود: دیدار با ائمه جمعه، غبارروبی گلزار شهدا و دیدار با خانواده معظم شهدا، برگزاری یادواره شهدا (آبروی محله) و همایش بزرگ بسیجیان از مهمترین برنامه‌هایی است که در هفته بسیج برگزار می‌شود.

 

وی تصریح کرد: پنجم آذر سال 58 فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) است که دستور تشکیل بسیج مستضعفین را صادر کردند. از آن روز تاکنون بسیج سال به سال بالنده‌تر شده و بعد از دفاع مقدس در تمامی حوزه‌ها ورود کرد و به عبارتی دیگر یار و یاور انقلاب در کل زمینه‌ها شد؛ بسیجیان سلحشور خدمات‌ بی‌شماری را در عرصه‌های سازندگی، فرهنگی، عمرانی، آموزشی، ورزشی، اجتماعی، سیاسی و ... ارائه کرده‌اند و با قوت هم به تلاش‌های شبانه‌روزی خود ادامه می‌دهند. ناگفته نماند هرساله در سالروز تأسیس بسیج مستضعفین، بسیجیان سراسر کشور با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند و امسال هم طی روزهای آینده این دیدار انجام خواهد شد.