شناسهٔ خبر: 69679057 - سرویس استانی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت سفید در لرستان

مرغداران لرستان با استفاده از حمایت‌های دولتی و اجرای طرح‌های نوین موفق به افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت سفید شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مدیر بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت سفید در استان گفت: این افزایش تولید نتیجه تلاش‌های مستمر و استفاده از تکنولوژی‌های مدرن در واحد‌های مرغداری استان بوده است.

اسدالهی افزود: لرستان هم اکنون با دارا بودن ۶۳۰ واحد مرغداری و ظرفیت ۱۵ میلیون قطعه مرغ، یکی از قطب‌های مهم تولید گوشت سفید در کشور است.

وی افزود: در ۷ ماهه امسال بیش از ۲۸ میلیون قطعه جوجه ریزی داشتیم و حدود ۹۳ هزار تن گوشت مرغ تولید کردیم.

به گفته اسدالهی، برنامه ریزی شده حدود ۴۵ یا ۵۰ هزار تن مرغ به استان‌های همجوار به ویژه اسیتان خوزستان ارسال شود.

ایمانی، کارشناس جهاد کشاورزی نیز هدف این سازمان را افزایش ظرفیت ها، به روز کردن صنعت مرغداری و حمایت از مرغداران با تأمین نهاده و جوجه عنوان کرد.

بر اساس آمار معاونت امور تولیدات دامی جهاد کشاورزی مرغداران استان سالانه ۲.۵ تن گوشت سفید تولید و روانه بازار می‌کنند.

هم اکنون نیاز لرستان ۵۵ هزار تن مرغ است که با برنامه ریزی‌های سازمان جهاد کشاورزی استان قرار است این ظرفیت به ۱۰۰ هزار تن برسد.

<div id="video-display-embed-code_11706905"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4379028/11706905?width=600&height=350"></script></div>