شناسهٔ خبر: 6687804 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

گزارش تمرین استقلال؛

تمرین سبک آبی‌ها قبل از سفر به مشهد/ خسرو حیدری غایب بود

تیم فوتبال استقلال پیش از سفر به مشهد تمرین سبکی را در زمین شماره دو آزادی برگزار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال پیش از سفر به مشهد برای برگزاری دیدار با سیاه جامگان در چارچوب هفته نخست رقابتهای لیگ برتر ساعت ۱۰:۳۰ امروز در زمین شماره دو مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد که برخی حواشی آن به شرح زیر است:

* پیش از شروع تمرین پرویز مظلومی دقایقی کوتاه برای بازیکنان صحبت کرد که محور حرف‌های وی مروط به بازی با سیاه جامگان و ارزش‌های ۳ امتیاز نخست فصل جدید بود.

* بازیکنان استقلال بعد از گرم کردن و کار با توپ تمرین تاکتیکی سبکی را برگزار کردند. در این تمرین شاداب کادر فنی استقلال فشاری به بازیکنان وارد نکردند.

* خسرو حیدری مدافع هافبک آبی‌پوشان در این تمرین حضور نداشت. وی البته قبلا عنوان کرده بود برای بدنسازی از مظلومی اجازه گرفته تا آمادگی خود را به دیگر بازیکنان برساند.

* ریوالدو دسوزا بازیکن برزیلی تیم استقلال که در این تمرین حضور داشت، به همراه آبی‌پوشان راهی مشهد خواهد شد.

* قرار است حنیف عمران‌زاده و مگویان دو بازیکن محروم تیم استقلال هم آبی‌ها را در این سفر همراهی کنند.

* تیم فوتبال استقلال ساعت ۱۴:۴۵ امروز چهارشنبه راهی مشهد می‌شود. این تیم ساعت ۱۸:۳۰ روز پنجشنبه به مصاف سیاه جامگان مشهد می‌رود.