شناسهٔ خبر: 6542684 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

هلاکت۱۱ سرکرده داعش در غرب موصل

پلیس استان نینوای عراق از هلاکت ۱۱ سرکرده داعش به دست افراد مسلح ناشناس در غرب موصل خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبربه نقل از خبرگزاری صداوسیما،پلیس استان نینوای عراق روز چهارشنبه از هلاکت 11 سرکرده سازمان تکفیری صهیونیستی داعش به دست افراد مسلح ناشناس در غرب موصل خبر داد.  
سرتیپ محمد الجبوری از پلیس نینوا با اعلام این خبر افزود :« افراد مسلح ناشناس در یک خودرو نزدیک اردوگاه تروریستهای داعش در منطقه النجار در غرب موصل به طرف تجمع سرکرده های سازمان داعش تیراندازی کردند.»  
به گزارش خبرگزاری آلمان از موصل ، الجبوری افزود :« این مسئولان داعش تابعیت دیگر کشورهای عربی را داشتند.»  
از طرف دیگر شاهدان خبر دادند اعضای سازمان تکفیری صهیونیستی داعش روز چهارشنبه وابستگان به فرمانده پلیس استان نینوا را به اتهام خیانت و همکاری با نیروهای امنیتی عراق سربریدند.  
از سوی دیگر ساکنان محلی از کشته شدن پنج تن از اعضای یک خانواده از جمله یک کودک و یک زن در حمله هوایی جنگنده های ائتلاف در شرق موصل خبر دادند.