شناسهٔ خبر: 62057834 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

سفینه جدید ناسا و اسپیس‌ایکس با چهار خدمه به سمت ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب شد

صاحب‌خبر -

شفقنا- ساعاتی پیش چهار فضانورد از چهار کشور به سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی حرکت کردند.

به گزاش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از فرانس24؛ فضانوردان باید یکشنبه به آزمایشگاه مداری در کپسول اسپیس‌ایکس خود برسند و جایگزین چهار فضانوردی شوند که از ماه مارس در آنجا زندگی می کنند. در این پرواز، فضانوردانی از آمریکا، دانمارک، ژاپن و روسیه از مرکز فضایی کندی به سمت ایستگاه بین‌المللی فضایی حرکت کردند. این اولین پرتاب ایالات متحده بود که در آن هر صندلی فضاپیما توسط فضانوردی از کشور دگر پر شده است. یاسمین مقبلی فضانورد آمریکایی-ایرانی هم در این پرواز حضور دارد.

براساس برنامه زمانبندی شده یکی دیگر از فضانوردان ناسا در اواسط سپتامبر بر اساس توافق نامه مشترک از مرکز فضایی بایکونور قزاقستان به همراه دو روس به ایستگاه پرتاب خواهند شد.

در پرتاب روز شنبه تقویت کننده مرحله اول اسپیس ایکس چند دقیقه پس از بلند شدن به کیپ کاناورال بازگشت تا یک بار دیگر بیننده‌ها با فناوری جدید شرکت ایلان ماسک برای بازگشت تقویت کننده به محل پرتاب آشنا شوند. اسپیس ایکس اکنون هشت خدمه را برای ناسا پرتاب کرده است.

این خبر را در فرانس24 ببینید