به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران توانا، شهدای خبرنگار از جمله شهدایی هستند که آن طور که باید و شاید به آنها پرداخته نشده است. شهدایی مثل حسن باقری که در هشت سال جنگ ایران و عراق به شهادت رسید یا نضال اغباریه فلسطینی که به دست سربازان اسرائیلی به فیض شهادت نائل شد.
اکنون مراسم «یادواره شهدای رسانه و خبرنگار» در دانشکده رسانه به همت بسیج دانشجویی این دانشکده، همزمان با سالگرد آزادسازی خرمشهر با حضور علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه، مداح اهل بیت (ع) امیر عباسی، شعرخوانی محسن کاویانی، اجرای جواد قاسمی و خانواده شهیدان سید روحالله عجمیان, آرمان علیوردی، محمدمهدی رضوان، علیرضا برادران، علیرضا افشار، محمدصادق نیلی و عباس گودرزی برگزار خواهد شد.
شهید «هادی باغبانی» یکی از ۲۳۰ شهیدی است که نام و یادش در این مراسم زنده میشود.
هادی باغبانی سال ۱۳۶۲ در روستای داربدین روشن بهنمیر از توابع شهرستان بابلسر قدم به جهان فانی گذاشت، وی مداح اهل بیت عصمت (ع) بود. با این حال با ورود به سنین بزرگسالی مسیر خبرنگاری و مستندسازی را برای خود برگزید.
اما علاقه او به این فنون نه تنها مانع خروج او از مسیر اهل بیت (ع) نشد، بلکه علاقه او به هنر و مستندسازی دلیلی شد تا در راه مستندسازی جنگ قدم بردارد.
او که با نام «آوینی زمان» نیز یاد میشود، چندین سال سابقه مستندسازی در حوزه هنری، روایت فتح، صدا و سیما و همکاری با اتحادیه رادیو تلویزیونهای اسلامی داشت که باعث ثبت شدن ۲۳ فیلم مستند در کارنامه حرفهای او شد.
این شهید از روزهای آغازین نبرد مقاومت، در منطقه عزم جهاد کرده و برای ثبت دقیق جنایات سلفیها و تکفیریها، با همراهی چند نفر دیگر از مستندسازان ایرانی در سوریه حضور پیدا کرد.
شهید والامقام از روزهای ابتدایی نبرد مقاومت در منطقه عزم جهاد کرد و برای ثبت دقیق جنایات سلفیها و تکفیریها به همراه مستندسازان ایرانی در سوریه حاضر شد.
رضوانه باغبانی، دختر هادی باغبانی، در مردادماه ۱۳۹۲ تنها ۳ سال داشت که شهید باغبانی در درگیریهای منطقهای حاشیه دمشق، بدست تکفیریها و جنایتکاران سلفی به شهادت رسید.
مراسم بزرگداشت یادواره شهدای رسانه و خبرنگار به همت بسیج دانشجویی دانشکده رسانه، چهارشنبه ۳ خردادماه، از ساعت ۱۰ صبح الی ۱۲ در سالن کوثر دانشکده رسانه خبرگزاری فارس پذیرای همه میهمانان خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما