شناسهٔ خبر: 5455085 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

موج گرما در هند با 2000 کشته

صاحب‌خبر -

شفقنا- هرسال هندی ها به خاطر گرما کشته می دهند اما این روند سال به سال بدتر می شود و اکنون این موج نزدیک به 2000 نفر را روانه دیار عدم کرده است. عمده علت مرگ این افراد حمله قلبی بر اثر تحلیل آب بدن عنوان شده است.

به گزارش الجزیره، امسال وضعیت در هند بدتر هم شده چرا که موج گرما باعث کاهش شدید منابع آبی به خصوص در روستاهای این کشور شده و باعث مرگ تعداد بیشتری از مردم و احشام شده است. تا همین چند روز بیش از 1826 نفر در هند براثر گرما هلاک شده بودند و این رقم به مرز دو هزار نفر نزدیک می شود.

در روز جمعه بیشتر بیمارستان های هند همه شیفت های کاری خود را فعال کرده بودند و مرخصی پزشکان و پرستاران را نیز لغو نموده بودند. هندی ها تلاش می کنند بطری های آب آشامیدنی در اختیار مردمِ عمدتاً فقیر قرار دهند تا بیش از این برتعداد کشته ها افزوده نشود.

مقامات هندی با اعلام گرمای 45 درجه ای به مردم هشدار داده اند که این وضعیت دست کم برای دو روز آینده نیز تداوم خواهد داشت.

منبع: الجزیره

ترجمه: شفقنا

انتهای پیام

http://shafaqna.com/persian/

برچسب‌ها: