شناسهٔ خبر: 48571096 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تاثیر زردچوبه در مهار کرونا ثابت شد

استاد گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای پیشگیری از کرونا، مصرف گیاهان دارویی مثل زردچوبه، زنجبیل و دارچین را موثر، عنوان کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، پروانه صانعی استاد گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در قالب اجرای یک طرح پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اثر زردچوبه در پیشگیری از کرونا اثبات شد.

او افزود: زردچوبه از جمله گیاهان دارویی است که اثر آن بر تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از کرونا و بهبود بیماری کووید۱۹ در قالب یک طرح پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تایید شده است.

استاد گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه مصرف غذا‌های سبک، بخارپز و آبدار پس از واکسیناسیون کرونا توصیه می‌شود و از هرگونه مصرف غذا‌های سرخ کردنی و سنگین باید پرهیز شود، اضافه کرد: افرادی که در مقابل کرونا واکسینه شده‌اند باید از مصرف چای، قهوه و مواد کافئین‌دار خودداری کنند و به مصرف میوه‌ها و سبزیجات آبدار روی آورند.

صانعی برای پیشگیری از کرونا، مصرف گیاهان دارویی مثل زردچوبه، زنجبیل، چایی بِه، دارچین، مصرف یک قاشق چایخوری سیاه دانه و عسل و استفاده از گیاه اکیناسه را توصیه کرد و افزود: در ایام کرونا، بدن نیاز زیادی به مصرف انواع ویتامین، مواد معدنی و رژیم غذایی متنوع و متعادل دارد.

او با بیان اینکه مشکلات گوارشی در «کرونا دلتا» شدیدتر از انواع دیگر این ویروس است، ادامه داد: مصرف خاکشیر و اسفرزه با آب جوش قبل از صبحانه در پاکسازی بدن و رفع یبوست که از علائم کرونا است، کمک می‌کند.

او مصرف ۵۰ هزار واحد قرص ویتامین D را برای افراد بالغ و کمتر از آن را برای نوجوانان در پیشگیری از کرونا یک اصل اثبات شده خواند و عنوان کرد: شهروندان به جای مصرف انواع قرص ویتامین‌های C ، E و روی و زینگ باید به استفاده از مواد غذایی سرشار از انواع ویتامین‌ها روی آورند.

استاد گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، تنوع و تعادل غذایی در ایام کرونا را یک توصیه و اصل غذایی اعلام کرد و گفت: مصرف خُرفه و گردو که سرشار از «اُمگا ۳» است و سوپ جو، قارچ، زیتون، کلم بروکلی، سیر و پیاز و میوه‌های آبدار از غذا‌های سفارش شده در مدت ابتلا به کرونا است.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، تاکنون ۴۹۰ هزار نفر یک دُز و ۱۳۴ هزار نفر ۲ دُز واکسن را دریافت کرده اند.

از گروه سالمندان بالای ۶۰ سال در استان  اصفهان ۶۱ درصد هر ۲ دُز واکسن را دریافت کرده‌اند.

از هفته گذشته تاکنون روزانه بین ۳ تا ۵ درصد به آمار بیماران مبتلا به کرونا در استان اضافه شده است.

انتهای پیام/ص