ژوزه مورينيو بعد از تساوي 2 بر 2 مقابل پاريسنژرمن در ديدار برگشت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا که شب گذشته انجام گرفت،اظهار داشت:فکر ميکنم سنژرمن شايسته پيروزي بود. تيمي که روي کرنرها اينقدر ضعيف عمل ميکند، شايسته صعود به مراحل بالاتر نيست.
مربي پرتغالي که تيمش در بازي رفت به تساوي يک بر يک رسيد، در مجموع دو ديدار رفت و برگشت 3 بر 3 مقابل تساوي کرد. اما به خاطر قانون گل زده در خانه حريف، سنژرمنيها مجوز صعود به دور يک چهارم نهايي را کسب کردند.
وي ادامه داد: نتوانستيم با فشار ناشي از بازي کنار بياييم. در حاليکه کار براي پاريسيها راحت بود. آنها با 10 نفر ديگر چيزي براي از دست دادن نداشتند و با تمام وجود روي ضدحملات خطرناک کار ميکردند. در پايان هم به حق به نتيجه مساوي رسيدند.
مورينيو ادامه داد: بعد از بازي با شاگردانم حرف نزدم. بايد در آرامش بازي را آناليز کنيم و ببينيم اشکال کار کجا است. به هرحال از حذفمان متاسف و شگفتزده هستم. خيلي ناراحتم. اما از اين بابت خرسند هم هستم که مغلوب تيمي شديم که امشب بهتر از ما بود.
∎