به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، فراز کمالوند پس از شکست دو بر یک گسترش فولاد مقابل نفت اظهار داشت: بازی فوقالعاده خوب و پربرخوردی بود. نمیدانم چه زمانی قرار است سریال بدشانسیهای ما به پایان برسد. 6، 7 هفته است که همین آش و همین کاسه است. انصافا باید پیروز این بازی میشدیم آن هم نه با یک اختلاف گل. ما به تیر دروازه زدیم و موقعیتهای زیادی را روی دروازه حریف خلق کردیم.
وی ادامه داد: نمیدانم کی سریال بدشانسیها میخواهد دست از سر ما بردارد. امیدوارم در ادامه با این بدشانسی روبرو نشویم. ما از لحاظ فنی تیم برتر میدان بودیم و شانس گلزنی کمتری به نفت دادیم. از هر لحاظ باید پیروز میدان میشدیم.
سرمربی گسترش در خصوص داوری افزود: داوری مشکلی نداشت و به جز چند صحنه در میانه میدان مسئله خاص دیگری وجود نداشت که آن هم تاثیری در بازی نداشت.
کمالوند در خصوص کنار گذاشتن بیژن طاهری مربی این تیم گفت: طاهری در زمان تارتار در کنار تیم بود اما امروز خیلی صمیمانه از هم جدا شدیم. بحث کنار گذاشتن مطرح نبود.
انتهای پیام/م
∎