به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری عربی ۲۱، رژیم صهیونیستی شمار مبتلایان به ویروس کرونا را تا این لحظه ۷ هزار و ۵۸۹ نفر اعلام کرده که از این آمار ۴۲ نفر جان خود را از دست داده اند و این قابل توجه است که ۲۴ نفر از آنها خاخام های افراط گرایی هستند که خواستار ادامه تجمع ها برای برگزاری آیین های یهودی بودند و توجهی به شیوع کرونا از این طریق ندارند.
این مرگ و میرها غالباً متمرکز در میان خاخام های شهر بنی براک واقع در ساحل مدیترانه است که در سال ۱۹۲۴ تاسیس و بعدها به روستای غصب شده الخیریه فلسطینی در سال ۱۹۴۸ ، الحاق شد.
بیشتر ساکنان این شهر از یهودیان فرقه حریدیه (ارتدکس های) افراط گرا هستند که به مسایل پزشکی و درمانی اعتنایی ندارند امری که باعث بی توجهی آنها به مقررات پزشکی درباره ویروس کرونا و در نتیجه افزایش مرگ و میر در میان آنها شده است.
طبق آمارهای رژیم صهیونیستی بیشتر افرادی که وارد بخش مراقبت های ویژه می شوند از این فرقه هستند به طوری که از هر پنج نفر در بیمارستان بلینسون، سه نفر از فرقه افراط گرای حریدیم هستند با این وجود باز هم رعایت توصیه های پزشکی وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی را رد می کنند. حتی این امر باعث درگیری آنها با پلیس هنگام اعتراض به بسته شدن یکی از کنیسه های شهر قدس شد.
اوایل شیوع ویروس کرونا در فلسطین اشغالی با اعمال محدودیتهایی از سوی وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی در خصوص تردد و رعایت فاصله اجتماعی، مدارس مذهبی ارتدوکسهای افراطی از جمله یک مدرسه وابسته به لیتزمن حاضر به پذیرش دستورالعملهای پیشگیرانه وزارت بهداشت این رژیم نبودند. همچنین یهودیان ارتدوکس افراطی هفته گذشته در تجمعی با حضور صدها نفر بدون رعایت حفظ فاصله فردی در مراسم خاکسپاری یک خاخام در شهر «بنی براک» شرکت کردند.
در آخرین مخالفت های آنها، گروهی از شهرک نشینان وابسته به گروه "حسیدی بارسلاف" در شهر نابلس در شمال کرانه باختری خود را به مقبره یوسف نبی در این شهر رساندند و در حالی که نظامیان رژیم صهیونیستی سعی داشتند آنها را از تجمع و ورود به برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا منع کنند، اما آنها وارد این مکان شدند.
در اقدامی دیگر آنها پسر یکی از روسای گروه های وابسته به حریدیه را از طریق آمبولانس به شهر بنی براک به صورت قاچاقی داخل کردند تا از این طریق از ایست و بازرسی هایی که نظامیان در آن حضور داشتند، عبور کنند.
پلیس رژیم صهیونیستی شمار زیادی از ساکنان شهر بنی براک را از این شهر خارج و در هتل ها و مراکز قرنطینه اسکان داده است این مساله چالش زیادی میان رژیم صهیونیستی و این فرقه ایجاد کرده است.
رژیم صهیونیستی شمار زیادی از نظامیان خود نزدیک به ۱۵ هزار نفر از جمله نیروهای ویژه خود را وارد بنی براک کرد تا مبتلایان به ویروس کرونا را آن خارج کنند اما این نیروها اعتراف کردند که شمار کمی از آنها حاضر به خروج از این شهر شدند.
در حالی که مسئولان رژیم صهیونیستی قادر به تخلیه مبتلایان از این شهر بنی براک و محله "میئا شعاریم" نشدند و اقدامات مسالمت آمیز فایده نداشته است، "نفتالی بننت" وزیر جنگ اسرائیل تصمیم گرفت تا نیروهای نظامی ۴ هزار و ۵۰۰ نفر از افراد کهنسال را از این شهر خارج کرده و در هتل هایی که تحت کنترل آنها است، اسکان دهند.
«یعکوو لیتزمن» وزیر بهداشت رژیم صهیونیستی از جمله افرادی بود که از توصیه وزارت بهداشت سرپیچی می کرد و متعاقبا به بیماری کرونا مبتلا شده است. لیتزمن در جلسات مهم وزارت بهداشت با موضوع ارائه راهکارها و اعمال محدودیتها برای مقابله با کرونا حضور پیدا نمی کرد.
خاخام "حاییم کافیونیسکی" مرجع فرقه حریدیه نیز تاکنون فتوایی را درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا و توصیه های مربوط به آن صادر نکرده است.
نظر شما