شناسهٔ خبر: 3702540 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: عصرخودرو | لینک خبر

لغزندگی محور دماوند - فیروزکوه به دلیل بارش برف

داشتن زنجیر چرخ الزامی است

عصرخودرو: فرمانده پلیس‌ راه دماوند - فیروزکوه از لغزندگی این محور به دلیل بارش برف خبر داد و گفت: داشتن زنجیر چرخ الزامی بوده و در ورودی محور این موضوع کنترل می‌شود.

صاحب‌خبر -

 به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، حمیدرضا رنجبرگل‌افشان دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در دماوند با بیان اینکه هم‌اکنون شاهد بارش برف در محور دماوند - فیروزکوه هستیم، اظهار داشت: از منطقه مهرآباد تا ورودی شهر آبسرد شدت بارش برف بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه ترافیک در این محور روان است، گفت: به دلیل بارش برف جده لغزنده است و نمک‌پاشی نیز توسط نیروهای راهداری اداره راه و شهرسازی شهرستان دماوند انجام شده و خوشبختانه تاکنون تصادفی به وقوع نپیوسته است.

فرمانده پلیس‌راه دماوند - فیروزکوه با تأکید بر اینکه داشتن زنجیر چرخ برای تردد در محور فیروزکوه الزامی است، تصریح کرد: در ورودی محور دماوند - فیروزکوه داشتن زنجیر چرخ بر اساس دستور پلیس‌راه ناجا کنترل می‌شود.

رنجبرگل‌افشان از رانندگان تقاضا کرد تا حد فاصل طولی خود را با خودروهای جلویی رعایت و از سرعت غیرمجاز پرهیز کنند؛ همچنین علاوه بر داشتن زنجیر چرخ، از سالم بودن وسایل گرمایشی خودروی خود نیز اطمینان حاصل کنند.

∎​