شناسهٔ خبر: 22792910 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مهاجری: باید تمام بازیکنانم را بعد از نیمه اول تعویض می‌کردم

سرمربی تیم فوتبال پدیده مشهد می‌گوید تیمش پیروزی خوبی به دست آورد اما از عملکرد شاگردانش در نیمه اول رضایت ندارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، محمدرضا مهاجری، سرمربی تیم فوتبال پدیده مشهد، بعد از پیروزی ۲ بر صفر تیمش برابر مشکی پوشان در نشست خبری گفت: توانستیم در یک روز سخت پیروز باشیم. در نیمه نخست خوب نبودیم اما در نهایت دو گل زدیم و گل نخوردیم. این نتیجه خوب بود اما باید بپذیریم که در نیمه نخست باید تمام بازیکنانم را تعویض می‌کردم.

مهاجری با تمجید از عنایتی گفت: توقع چنین بازی خوبی را از مشکی پوشان نداشتم. به مجموعه مشکی‌پوشان و عنایتی تبریک می‌گویم.

سرمربی پدیده با اشاره به عملکرد خوب بازیکنان تعویضی‌اش گفت: زامهران، کمندانی و مهربان عالی بودند، نمی‌خواهم از خودم تعریف کنم بلکه می‌خواهم از انگیزه جوانانم تمجید کنم. امیدوارم آنها سقف آرزوهای‌شان بزرگ باشد و به اتفاقات بزرگی فکر کنند که می‌تواند برای آنها در آینده رخ دهد.

مهاجری درباره حضور نیافتن هواداران در این دیدار گفت: توقع داشتم هوادار بیشتری به ورزشگاه بیاید، نیامدن هوادار، استقلال و پرسپولیس را هم به دردسر می‌اندازد.

او در خصوص عملکرد سعید جلالی گفت: از عملکرد وی بسیار راضیم، او باید قدردان گردان و مربی گلرهای پدیده باشد.

انتهای پیام