شناسهٔ خبر: 165533 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

بیستمین دوره جام جهانی - برزیل؛

"داوید ویا" از تیم ملی اسپانیا خداحافظی کرد

"داوید ویا" که دوشنبه شب گل نخست اسپانیا مقابل استرالیا را به ثمر رساند، با چشمانی اشکبار از تیم ملی کشورش خداحافظی کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال اسپانیا دوشنبه شب در گروه B رقابتهای جام جهانی با نتیجه 3 بر یک مقابل استرالیا به برتری رسید اما با توجه به دو شکست قبلی مقابل هلند و شیلی از صعود به مرحله بعدی رقابتها بازماند.

"داوید ویا" در این بازی گل نخست استرالیا را با ضربه پشت پا وارد دروازه استرالیا کرد. وی در دقیقه 57 از زمین تعویض شد و در میان دلجویی هم‌تیمی‌هایش از تیم ملی اسپانیا خداحافظی کرد.

"داوید ویا" در 97 بازی موفق شد 59 گل به ثمر رساند که به نظر نمی‌رسد ر آینده ای نزدیک هیچ بازیکن اسپانیایی بتواند رکورد وی را بهبود ببخشد.

"داوید ویا" رکورد دیگری هم در اختیار دارد. این مهاجم در سه دوره رقابتهای جام جهانی 12 بار به میدان رفت و 9 گل به ثمر رساند که آمار فوق العاده ای است.

ویا با پیراهن تیم ملی اسپانیا به دو عنوان قهرمانی جام ملتهای اروپا و یک جام جهانی دست پیدا کرده است.

"ویسنته دل بوسکه"، سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا، در خصوص داوید ویا اظهار داشت: او واقعا خیلی ناراحت به نتظر می‌رسید. داوید به من گفت که این آخرین بازی‌اش است اما نفهمیدم چرا. اطمینان دارم که ناراحت است.

∎​