اخباري مبني بر طرحي با حمايت ترکيه جهت ايجاد نوارمرزي به عمق 20 منتشر شده است.
به گزارش ايسنا، شبکه موسوم به الدرر الشاميه که وابسته به مخالفان مسلح در سوريه است، گزارش داد: در چارچوب مرحله دوم عمليات سپر فرات، ارتش آزاد سوريه توانست روستاهاي باب ليمون، سلسله و خليليه، خاج والي، تپه عصد در شرق منطقه راعي و روستاي طويران در جنوب راعي و روستاهاي غنمه و سويده شمالي و بورانيه در غرب جرابلس را پس از درگيري با داعش تحت تصرف خود درآورد.
اين شبکه اعلام کرد، آنکارا که از اين عمليات به صورت مستقيم حمايت ميکند، ميگويد که هدف آن تامين امنيت نوار مرزي ميان دو منطقه راعي و جرابلس و در عمق 20 کيلومتري و پاکسازي آن از اعضاي داعش و نيروهاي دموکراتيک سوريه است.
ديدهبان حقوق بشر سوريه اعلام کرد که گروههاي مورد حمايت ترکيه دست کم 16 روستا و مزرعه را از آغاز عمليات خود در شمال سوريه تحت کنترل خود درآوردهاند و تعداد اندکي از روستاها باقي مانده است که تحت تصرف داعش است.
∎