شناسهٔ خبر: 15029491 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

مهران غفوريان با اشاره به ساخت سريال «زير آسمان شهر»

بايد سريالي بسازم که مردم دوست داشته باشند

صاحب‌خبر -

مهران غفوريان اين روزها با فيلم «ناردون» بر پرده سينماها حضور دارد و از سوي ديگر خودش را آماده مي‌کند تا علاوه بر بازي در سريال جديد داود ميرباقري، سريال «زير آسمان شهر» را نيز توليد کند.

او در گفت‌وگو با هنرآنلاين درباره فعاليت‌هاي اخير خود گفت: به زودي فيلمبرداري سريال داود ميرباقري با عنوان «ماه تي‌تي» آغاز مي‌شود که در آن ايفاگر يکي از نقش‌هاي اصلي هستم. سريال نيمه شهريورماه کليد زده مي‌شود. در قسمت اول مجموعه «با من خوش مي‌گذره!» نيز در کنار دوستاني چون اميرحسين صديق حضور داشتم که به زودي وارد شبکه نمايش خانگي مي‌شود، از سوي ديگر پيش‌توليد سريال «زير آسمان شهر» نيز آغاز شده است و همزمان با هم کارها پيش مي‌روند.

بازيگر «ناردون» درباره زمان کليد زدن سريال «زير آسمان شهر» نيز گفت: طراحي اوليه اين سريال انجام شده است و بعد از اتمام بازي من در سريال «ماه تي‌تي» کار ضبط سريال را آغاز خواهيم کرد. ضمن اينکه رضا عطاران نيز در اين پروژه تنها مشاور ما خواهد بود. طراحي شخصيت‌هاي اصلي انجام شده، ولي قصه‌ها هنوز شکل نگرفته است. به دنبال يک تيم نويسنده خوب هستيم، چرا که اکثر نويسندگان خوب اين حوزه مشغول کار هستند.

وي درباره بازي در اين سريال و ادامه «زير آسمان شهر» عنوان کرد: بله خودم بازي مي‌کنم، همان آدم‌ها در اين سريال حضور دارند شخصيت‌هايي مثل خشايار مستوفي، فولاد، بهروز خالي‌بند و... به هر حال 20 سال از آن زمان گذشته برخي از دوستان مثل مرحوم ملک‌مطيعي که شخصيت «غلام ششلول‌بند» را بازي مي‌کرد، امروز در کنار ما نيست. تقريباً تمام شخصيت‌هاي اصلي در اين مجموعه حضور خواهند داشت.

غفوريان همچنين با اشاره به اينکه جاي سريال‌هاي هر شبي بسيار در تلويزيون خالي است، اظهار کرد: به نظرم با ساختن سريال‌هاي خوب مي‌شود، جاي خالي سريال‌هاي دهه‌هاي گذشته را پر کرد. تلويزيون هم با جلساتي که با مديران داشتيم بسيار راغب است که سريال‌هاي طنز هر شبي خوب بار ديگر ساخته شود. مهران مديري با سريال‌هاي 90 شبي اين کار را در تلويزيون انجام داد. اکنون هم مي‌شود با ساخت سريال‌هاي خوب ديگر، اين جاي خالي را پر کرد. تمام سعي‌ام اين است که همان اتفاقي که سال‌ها پيش رخ داد و مردم «زير آسمان شهر» را دوست داشتند، دوباره رقم بخورد. اعتقاد دارم وقتي مي‌خواهم سريال خوب بسازم، بايد کارم بگيرد و طرفدار داشته باشد و به اصطلاح سروصدا کند. براي تلويزيون چنين چيزي لازم است و بايد سريالي ساخته شود که مردم آن را دوست داشته باشند، ببينند و منتظر ديدن آن باشند. وي درباره تغيير مخاطب امروز و تدابيري که براي آن انديشيده‌اند، نيز گفت: مخاطب امروز تغيير کرده است و به همين خاطر مي‌خواهيم سريالي بسازيم که متفاوت باشد و به آن آدم‌ها در 20 سال بعد بپردازيم. طبيعتاً بايد کار خوب باشد وگرنه من در اين مدت مي‌توانستم چندين بار اين سريال را بسازم، اما اين کار را نکردم. منتظر ماندم تا زمان مناسب آن فرابرسد و بتوانم کاري درخور مخاطب توليد کنم.