شناسهٔ خبر: 14979114 - سرویس ورزشی
منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

راهیابی بانک سرمایه به نیمه نهایی والیبال باشگاه های آسیا

صاحب‌خبر -
 

تیم بانک سرمایه با پیروزی آسان مقابل نماینده ویتنام به مرحله نیمه نهایی مسابقات والیبال باشگاه های آسیا راه یافت.

به گزارش ایرنا نماینده ایران که مرحله دوم این رقابت ها به میزبانی میانمار را با صدرنشینی تمام کرده بود، در مرحله یک چهارم نهایی حریف ماسکوی ویتنام تیم چهارم گروه Fشد و دیروز در نخستین بازی این مرحله به مصاف حریف خود رفت.

بانک سرمایه در این مسابقه با نتیجه سه بر صفر و با امتیازات ۲۵ بر ۱۸، ۲۵ بر ۱۶ و ۲۵ بر ۱۸ این تیم را از پیش رو برداشت.

مصطفی کارخانه سرمربی بانک سرمایه در این دیدار با استراحت دادن به بعضی ملی پوشان خود، ترکیب لوکاش ژیگادلو، سیدمحمد موسوی، علی شفیعی، میلاد عبادی پور، فرهاد قائمی، شهرام محمودی و فرهاد ظریف را به میدان فرستاد که ست اول را در یک بازی یک طرفه با نتیجه ۲۵ بر ۱۸ به سود خود به پایان بردند.

بانک سرمایه ست دوم را با تعویض قاسم کارخانه به جای میلاد عبادی پور شروع کرد و در میانه ست علی جلالی به جای شهرام محمودی وارد میدان شد. این ست هم با نتیجه ۲۵ بر ۱۶ به نفع بانک سرمایه تمام شد.در ست آخر سرمربی بانک سرمایه ترکیب بازیکنانش در میدان را تغییر داد. در این ست مهدی مهدوی، عادل غلامی، علی جلالی، فرهاد قائمی، قاسم کارخانه و فرهاد ظریف بازی کردند. از جمع بازیکنان بانک سرمایه تنها چاچیچ در این مسابقه بازی نکرده بود که کارخانه به او هم فرصت بازی داد. وقتی امتیاز ۱۴ بر ۱۰ به سود بانک سرمایه بود، چاچیچ به جای قائمی به میدان رفت تا همه بازیکنان سهمی در این پیروزی داشته باشند.

شانگهای حریف سرمایه در نیمه‌نهایی شد

همچنین نماینده چین حریف بانک سرمایه در نیمه نهایی مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا شد.

‌ تیم شانگهای چین در مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا با پیروزی ۳ بر یک مقابل نماینده قزاقستان، حریف بانک سرمایه در مرحله نیمه نهایی این رقابت‌‎ها شد. تیم بانک سرمایه از ساعت امروز برای رسیدن به فینال با نماینده چین مبارزه می‌کند.

خداحافظی شهرام محمودی از تیم ملی والیبال

به نظر می‌رسد شهرام محمودی نخستین والیبالیستی است که تصمیم خداحافظی خود از تیم ملی را عملی می‌کند.

به‌ گزارش ‌ایسنا، قبل از اعزام تیم‌ ‌ملی والیبال ایران به بازی‌های المپیک صحبت‌هایی مبنی بر خداحافظی چند بازیکن از تیم‌ ‌ملی صورت گرفت و آنها اعلام کردند که بعد از المپیک از تیم‌ ‌ملی ایران خداحافظی می‌کنند.

شهرام محمودی، قطر پاسور تیم‌ ‌ملی والیبال ایران که در ماه‌های اخیر مصدومیت‌های زیادی را پشت سر گذاشته بود، اعلام کرده که برای درمان مصدومیت از تیم‌ ‌ملی والیبال خداحافظی می‌کند و به نظر می‌رسد که او نخستین بازیکنی است که تصمیم خود را عملی می‌کند.حمزه زرینی، مهدی مهدوی و محمد موسوی از دیگر بازیکنانی بودند که قصد داشتند از تیم‌ ‌ملی والیبال خداحافظی کنند.صحبت‌هایی مبنی بر کناره‌گیری عادل غلامی هم از تیم‌ ‌ملی شنیده می‌شود.