شناسهٔ خبر: 14978342 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کیهان | لینک خبر

صفارهرندی:

خباثت جریان نفاق نباید از ذهن‌ها پاک شود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه خباثت عمل جریان نفاق نباید از ذهن‌ها پاک شود، گفت: صحیفه شرارت‌های کامل این گروه به وسعت کارنامه 17 هزار شهید ترور در کشور است که توسط این جریان صورت گرفت.

صاحب‌خبر -



به گزارش ایرنا از قم، محمدحسین صفار هرندی دیروز در همایش روز بسیج کارمندی، افزود: این خباثت و نجاست جریان نفاق را با هیچ بهانه و توجیهی نمی‌شود تطهیر کرد، هر کسی دهان خودش را برای تطهیر آنها آلوده کند، تنها دهانش نجس شده و تاثیری روی اصلاح کارنامه فساد و تباهی منافقان ندارد.
وی با بیان اینکه منفوران همیشه تاریخ همچنان باید منفور بمانند، اضافه کرد: امروز حقی برای کسانی قائل نشوید که در روزگار خودشان از ملت ما آنچنان که توانستند انتقام گرفتند و می‌خواهند برای خود اعاده حیثیت کنند.
صفارهرندی گفت: جریان نفاق داخلی در سال 67 با توسل جستن به جریان منافق گریخته، در عملیاتی قصد براندازی نظام را داشتند که به لطف خداوند در مرصاد گرفتار و نابود شدند.
وی به انتشار فایل صوتی از بیت آقای منتظری اشاره کرد و گفت: این حرکت رذیلانه‌ای که در این روزها از سوی جریان فساد منتسب به نفاق و بیوت جهل و ساده لوحی برای انتقام‌گیری از امام راحل رقم خورد، جریانی است که با روشن شدن ابعاد مختلف آن، کینه و نفرت مردم نسبت به منافقان افزایش می‌یابد نه اینکه از بار گناه این گروه فاسد کم می‌کند.
صفارهرندی تصریح کرد: از بیتی که قرار بود امید امت و امام راحل باشد، خانه‌ای ساختند که جریان فساد، نفاق و لیبرال بیرون آمد و امام خمینی(ره) در 2 ماه باقی از عمرشان، کارنامه این جریان را بستند که امروز برخی افراد می‌خواهند در دفاع از آنها معرکه‌گیری کنند.
وی تاکید کرد: این نقد به برخی بزرگان کشور وارد است که چرا به دفاع از حقانیت نظام و امام(ره) حرف نمی‌زنند و موضع نمی‌گیرند. این دفاع، دفاع از شخص امام نیست بلکه دفاع از کارنامه اسلام، پیغمبر(ص) و امیرالمومنین(ع) است که در دفاع از مسئله مشابه همین کار را کردند برخورد امیرالمومنین(ع) با خوارج نیز این‌گونه بود و برخورد جدیدی نیست که بابتش بخواهیم از عمل انقلابی خجالت بکشیم و شرمنده باشیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه منافقان مصداق کامل بغات هستند، تصریح کرد: برخورد نظام با این گروه توأم با رأفت و رحمت در حد اعلا بود، به طوری که زمان محاکمه، به منافقان اجازه برائت داده شد ولی تعدادی حاضر به برائت نشدند.
وی به وضعیت منافقان اشاره کرد و گفت: آمریکایی‌ها بقایای نیمه جان منافقان را از اردوگاه اشرف به لیبرتی و امروز به کشورهایی که این جرثومه‌های فساد را می‌پذیرند، منتقل می‌کنند.
در این همایش از مدیران بسیجی نمونه و مادر یک شهید با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.

برچسب‌ها: