به گزارش آناج به نقل از شهریار، دکتر نجفی در این دیدار با اشاره به فرصت های چشمگیر برنامه های خدماتی اظهار داشت: زمینه های همکاری طرفین در نشست زیستمحیطی میلان بررسی شده و امروز به مرحله مطالعاتی و اجرایی پایلوت رسیده است.
وی تصریح کرد: همکاریهای طرفین باید وارد حوزه اقدام و عمل شود؛ در این صورت قطعاً منافع هر دو طرف تامین خواهد شد.
دکتر نجفی متذکر شد: سرمایه گذار ایتالیایی با توجه به سوابق موفقی که دارد، می تواند به ارتقای شاخصهای زیستمحیطی و تقویت جلوه های ظاهری تبریز کمک کند.
انریکو فائدو، سرمایه گذار ایتالیایی نیز در این جلسه با تقدیر از شهردار تبریز گفت: شناخت خوبی از ظرفیت ها و برنامه های توسعه شهر تبریز داریم و بر این اساس امیدواریم حضور موفقی در برنامه های خدماتی و زیباسازی تبریز داشته باشیم.
وی اضافه کرد: اساس برنامه های ما تولید انرژی نو از پسماند در محل تولید زباله، حذف هزینه حمل و نقل و پردازش زباله و ارایه الگوهای موفق زیبا سازی در شهر تبریز خواهد بود.
در این دیدار مقرر شد شرکت ایتالیایی پس از کارشناسی های لازم بخشی از مدیریت پسماند یکی از مناطق تبریز را به صورت پایلوت در اختیار گیرد.