شناسهٔ خبر: 14921540 - سرویس استانی
منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار‌ اعلام کرد: افزایش 400 درصدی جذب سرمایه گذار خارجی در کردستان

‌استاندار کردستان با اشاره به فعالیت 5 سرمایه گذار خارجی در کردستان، گفت: جذب سرمایه گذار خارجی در کردستان 400 درصد افزایش داشته است.

صاحب‌خبر -

‌به گزارش ایسنا، ‌عبدالمحمد زاهدی، امروز(6 شهریور) در جلسه طرح‌های سرمایه گذاری صندوق ذخیره فرهنگیان که با حضور وزیر آموزش و پرورش در سنندج برگزار شد، با اشاره به فعالیت کارگروه رفع موانع تولید در کردستان، اظهار کرد: بیکاری یکی از مشکلات کردستان است که بهترین راه حل برای رفع آن، حفظ مشاغل موجود و احیای واحدهای نیمه فعال و راکد است.

وی افزود: خوشبختانه امروز توسعه به گفتمان غالب استان تبدیل شده و توسعه استان مسئله ذهن نخبگان جامعه است که این دیدگاه فضا را برای جذب سرمایه گذار در استان فراهم کرده است.

استاندار کردستان عنوان کرد: در حال حاضر 5 سرمایه گذار خارجی در استان در عرصه‌های مختلف گردشگری، استحصال طلا، ساخت مجتمع‌های مسکونی، کارخانه سیگار و تولید آهن اسفنجی فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه تلاش برای جذب سرمایه گذاران بیشتر برای استان ادامه دارد، تصریح کرد: جذب سرمایه گذار خارجی در کردستان 400 درصد افزایش داشته است.

زاهدی ادامه داد: فضای منفی که در گذشته نسبت به استان کردستان وجود داشت از بین رفته است و با رفع این مشکل سرمایه گذاران متوجه شدند که این استان می‌تواند هدف سرمایه گذاری آنان باشد.

وی آب، زمین، مرز، معادن و نیروی انسانی را از جمله مهمترین ظرفیت‌های این استان دانست که جاذب سرمایه گذار هستند.

استاندار کردستان بر استفاده از ظرفیت صندوق ذخیره فرهنگیان و همچنین ظرفیت‌های استان برای توسعه تاکید کرد و افزود: با توجه به اینکه سرمایه گذاران کنونی اولین سرمایه گذاران خارجی حضور یافته در استان هستند، باید برای تسهیل فعالیت آنها در استان بیشتر تلاش شود.

وی در پایان از راه اندازی خط آهن تهران - سنندج و تکمیل کریدور شمال - جنوب خبر داد و خاطرنشان کرد: این اقدامات می‌تواند فرصتی دیگر برای جذب سرمایه گذار در استان باشد.

انتهاي پیام