به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، ابراهیم امامی در مصاحبه تلوزیونی در اردبیل اظهار داشت: در چند سال اخیر با در دستور کار قرار دادن طرحهای مطالعاتی شهرستان مشگینشهر توانستیم سه طرح جامع گردشگری، طرح جامع حوزه کشاورزی و نیز اشتغال منطقه را تدوین و به مرحله اجرایی برسانیم که خوشبختانه بعد از اجرای این سه طرح جامع و زیرساختی نتایج مثبت آن را نیز شاهد بودیم که سرازیر شدن سرمایهگذاران و نیز گردشگران به این منطقه از عمده این آثار و خروجی مثبت و مفید بود.
وی با بیان اینکه شهرستان مشگینشهر به دلیل دارابودن ظرفیتهای بینظیر و بالقوه در حوزههای مختلف به ویژه حوزههای صنعت و معدن، تجارت، کشاورزی و گردشگری جایگاه ویژهای در بین شهرستانهای استان پیدا کرده است، افزود: شهرستان مشگینشهر یکی از وسیعترین و مرکزیترین شهرستانهای استان به حساب میآید که وجود قابلیتهای خاص میراثی و گردشگری بر جذابیتهای توریستی و طبیعی این شهر افزوده است.
فرماندار مشگینشهر اتمام و تکمیل پایلوت کشاورزی مشگینشهر را از عمده اقدامات دولت در منطقه دانست و گفت: خوشبختانه بعداز فعالیت دولت یازدهم و نیز در کنار آن نامگذاری سال مبنی بر اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل سبب شده تا اعتبارات کلانی به این منطقه اختصاص یافته و توجه و تمرکز بسیاری از سرمایهگذاران قدرتمند کشوری و جهانی به این سمت معطوف گردد.
60 پروژه عمرانی در هفته دولت در مشگینشهر افتتاح شد
فرماندار مشگینشهر گفت: یکی از عمده فعالیتها در هفته دولت درمشگینشهر افتتاح 60 پروژه عمرانی، اقتصادی و تولیدی با تخصیص اعتباری بالغ بر 70 میلیارد تومان در سطح شهرستان مشگینشهر و بخشهای مختلف آن بود که با حضور مسئولان ارشد استانی و نیز مسئولان کشوری انجام شد.
امامی با اشاره به اینکه شهرستان مشگینشهر سالانه بخش اعظمی از صادرات خود را به محصولات باغی و کشاورزی اختصاص میدهد، افزود: حدود 500 هزار هکتار از باغات شهرستان مشگینشهر سالانه سهم بسزایی در بهبود صادرات محصولات کشاورزی این شهرستان دارند که این تعداد باغات در این شهرستان حدود 45 درصد باغات کل استان را شامل میشود.
وی با بیان اینکه اجرای الگوی کشت نوین در مشگینشهر در دستور کار دستگاههای اجرایی قرار گرفته است، اظهار کرد: از شروع به کار دولت یازدهم ما تلاش داشتیم تا با بهکارگیری راهکارهای زیرساختی و سازنده الگوی کشت مصرفی در شهرستان را تغییر داده و نوین کنیم که خوشبختانه در حالحاضر این اقدام یکی از طرحهای اولویتدار ما محسوب میشود.
فرماندار مشگینشهر تصریح کرد: یکی از اقدامات اساسی دولت تدبیر و امید در سطح منطقه تخصیص اعتباراتی بالغ بر 7 تا 8 میلیارد تومان به صورت سالانه برای پایلوت کشاورزی شهرستان است که این امر نیز ما را در مسیر کیفیسازی محصولات تولیدی و زارعی خود راهنمایی و تحقق اهداف والای منطقهای مسجرتر میسازد.
امامی رویکرد اساسی و علمی در تحقق اهداف و منویات مقام معظم رهبری در منطقه را سرلوحه فعالیتهای تمامی دستگاههای فرهنگی، اقتصادی و اجرایی شهرستان دانست و از مسئولان خواست تا در راستای بهبود فضای کسب و کار و نیز اشتغالزایی پایدار در کنار توجه ویژه به فرهنگ اهتمام ورزیده شود.
وی برخورداری روستاهای بالای 20 خانوار از نعمت گاز در شهرستان را یادآور شد و افزود: در دستور کار داریم تا پایان سال 96 تمامی روستاها و آبادیهای شهرستان مشگینشهر که بالای 20 خانوار هستند را از نعمت گاز طبیعی برخوردار سازیم که اقدامات صورت گرفته در این راستا قابل قبول ارزیابی شده است.
سرمایهگذاری 150 میلیارد تومانی در حوزه گردشگری مشگینشهر
فرماندار مشگین شهر بیان کرد: از دستاوردهای اصلی دولت تدبیر و امید در سالهای گذشته سرمایهگذاری 150 میلیارد تومانی در حوزه گردشگری شهرستان بوده است که یکی از بخشهای استراتژیک منطقهای بوده و نیاز است تا برای تقویت و رشد این حوزه در راستای قابلیتهای موجود مسئولان نیز همت مضاعفی داشته باشند.
امامی با اشاره به اینکه در حالحاضر 117 مورد از طرحها و پروژههای مختلف در حوزههای گوناگون با پیشرفت بالای 30 درصد در حال پیگیری هستند، افزود: در این راستا نیاز است تا سرمایهگذاران بخش خصوصی بیش از پیش به این اوامر ورود یافته و دولت نیز در راستای تسهیل روند سرمایهگذاری و تسریع اجرای عملیات این پروژهها همکاری و تعامل سازنده داشته باشند.
وی بهرهبرداری از طرح اتمسفریک در شهرستان خبر داد و گفت: بهزودی نیز طرح جامع اتمسفریک در شهرستان مشگینشهر مورد بهرهبرداری قرار میگیرد که در این زمینه باغداران میتوانند محصولات زراعی و باغی خود را در بازه زمانی مشخص نگهداری و در صورت تنظیم قیمت بازار آنها را به بازار داخلی و خارجی عرضه کنند.
فرماندار مشگینشهر پیشرفت 95 درصدی سد احمدبیگلوی شهرستان را یادآور شد و افزود: سد احمدبیگلوی مشگینشهر یکی تاز بزرگترین برجهای آبگیر شهرستان محسوب میشود که هماکنون با تخصیص به موقع اعتبارات از محل صندوق توسعه ملی و نیز بخش خصوصی این سد در حال تکمیل و افتتاح است که با افتتاح این پروژه آبی عظیم به یقین تحول عظیمی در حوزه آبرسانی شهری و کشاورزی در مشگینشهر رخ خواهد داد.
امامی با اشاره به اینکه با بهرهبرداری از سد احمدبیگلو 3 هزار و 500 هکتار از اراضی دیمی شهرستان به آبی تبدیل میشود، بیان کرد: در این راستا نیز برنامهریزی سازندهای انجام شده تا با افتتاح نخستین فاز تکمیلی این سد بتوانیم 3 هزار و 500 هکتار از اراضی دیمی شهرستان به آبی تبدیل کنیم که این امر در روند اجرای الگوی مصرف کشتی در بخش کشاورزی نیز کمک شایانی خواهد داشت.
5 کیلومتر از جاده چهاربانده محور اردبیل-مشگین شهر آماده بهرهبرداری است
فرماندار مشگینشهر گفت: یکی از مگاپروژههای اخیر شهرستان مشگینشهر چهاربانده کردن محور ارتباطی اردبیل-مشگینشهر است که هماکنون با فعالیت شبانهروزی پیمانکاران 5 کیومتر از 43 کیلومتری این جاده آماده بهرهبرداری است و امیدواریم که با تکمیل و راهاندازی این محور چهاربانده دیگر کمتر شاهد تلفات و حادثههای دلخراش جاده ای و رانندگی در این محور باشیم.
امامی تصریح کرد: این جاده علاوه بر سرعت بخشیدن به ارتباطات بین استانی با مرکز استان میشود در کنار این موضوع نیز باید توجه داشت که ارتباطات تجاری با استانهای آذربایجان شرقی و غربی نیز تداوم می یابد که این امر میتواند کمک بسزایی در راستای تسهیل روند تحقق اهداف اقتصادی شهرستان داشته باشد.
وی ظرفیتهای بالقوه شهرستان مشگینشهر در راستای حوزه معدن و صنعت را نیز مهم برشمرد و گفت: ایجاد فرصتهای شغلی مناسب در منطقه، افزایش ارزش افزوده، توسعه بخش کشاورزی و نیز بهبود فضای کسب و کار از عمده دستاوردهای تلاش ما در منطقه بوده که خوشبختانه تاکنون نتایج مثبت و مفید آن را نیز شاهد بودیم.
فرماندار مشگینشهر از ایجاد و احداث شهرک گلخانهای در مشگینشهر خبر داد و اظهار کرد: با سرمایهگذاریهای کلان صورت گرفته در منطقه در آینده نزدیک شهرک گلخانهای و توریسم سلامت را در شهرستان راهاندازی می کنیم که تبعا این امر آمار ورود گردشگران به شهرستان را نیز رونق می بخشد.
امامی گفت بیان کرد: وجود منابع طبیعی قوی در شهرستان از عمده ویژگیهای این منطقه است که باعث شده تا سالانه هزاران گردشگر داخلی و خارجی به این نقطه از استان جذب شوند که این امر سبب شده تا مشگینشهر سالانه پذیرای بیش از 50 درصد عشایر استان در این مطنقه بکر طبیعی و گردشگری باشد.
انتهای پیام/
∎