شناسهٔ خبر: 14825228 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: شانا | لینک خبر

تا پایان امسال مشخص می شود

نتایج مطالعات کاهش نفت کوره 3 پالایشگاه

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با تاکید بر برنامه های این شرکت برای بهبود کیفیت تولید پالایشگاهها اظهارکرد: نتایج مطالعاتی کاهش نفت کوره پالایشگاههای تهران، بندرعباس و تبریز تا پایان امسال مشخص می شود.

صاحب‌خبر -

سعید محجوبی در گفتگو با خبرنگار شانا، با اشاره به اجرای پروژه های مطالعاتی برای بهبود کیفیت پالایشگاهها گفت: در حال حاضر پروژه های مطالعاتی بهبود کیفیت پالایشگاههای تهران، بندرعباس و تبریز شروع شده است. 

وی با بیان این که پروژه های مطالعاتی با مشارکت شرکتهای خارجی انجام می شود، ادامه داد: 2 شرکت جی جی سی و چیودای ژاپن مطالعات بهبود کیفیت سه پالایشگاه پیش گفته را انجام می دهند که پس از مشخص شدن نتایج مطالعات، به تامین مالی اجرای پروژه ها اقدام خواهیم کرد. 

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: انتظار داریم تا پایان نتایج مطالعات این پروژه مشخص شود که براساس آن تولید نفت کوره این پالایشگاهها کاهش خواهد یافت.