به گزارش نصر ، امیر قلعه نویی روز دوشنبه در کنفرانس خبری بعد از بازی مقابل استقلال خوزستان، افزود: در این بازی تنها دو توپ خطرناک به روی دروازه ما آمد که متاسفانه در هر دو صحنه با اشتباهات خط دفاعی گل خوردیم و به جز این دو فرصت، گلر تراکتورسازی هیچ واکنشی در طول 90 دقیقه نداشت.
وی اظهار کرد: برای رفع مشکلات مربوط به خط دفاعی باید بیشتر تمرین کنیم و با بررسی مسایل مختلف نسبت به ترمیم این خط اقدام کنیم.
قلعه نویی، با بیان اینکه از نتیجه این بازی به هیچ عنوان راضی نیست، ادامه داد: به لحاظ کیفیت بازی ، بازیکنان ما در دقایقی از بازی چهره مناسب و بسیار خوبی را از خود نشان دادند که این شرایط مرا به ادامه بازی ها بسیار امیدوار می کند.
وی گفت: با وجود اینکه در نیمه اول و پس از به ثمر رساندن گل نخست موقعیت های بسیار خوبی را گشودن دروازه حریف داشتیم اما از این موقعیت ها نتوانستیم استفاده کنیم و چنانچه توپ ما در نیمه اول به گل تبدیل می شد، شاید نتیجه این بازی با اختلاف دو تا سه گل به نفع تراکتورسازی رقم زده می شد.
قلعه نویی درباره تعویض ادینهو نیز به خبرنگاران، گفت: در نیمه دوم به دلیل اینکه این بازیکن زیاد در جریان بازی نبود و احتمال آسیب دیدگی نیز برایش وجود داشت، تصمیم گرفتیم تعویض کنیم.
وی اضافه کرد: در این بازی مشخص شد که تعدادی از بازیکنان ما از لحاظ بدنی هنوز به شرایط آرمانی نرسیده اند.
سرمربی تیم تراکتوسازی ، بازی در زمین اختصاصی را خواسته هواداران تیم دانست و یادآور شد: در هر حال اینکه در زمین تمرینی ، بازی رسمی برگزار شود درست نیست.
دیدار تیم های تراکتورسازی تبریز و استقلال خوزستان در هفته نخست لیگ شانزدهم با نتیجه 2 بر 2 به پایان رسید.
انتهای پیام/