شناسهٔ خبر: 14188365 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

آلگري: پوگبا هنوز بازيکن يوونتوس است

سرمربي تيم فوتبال يوونتوس، هافبک فرانسوي را که شايعه رفتنش به منچستريونايتد شنيده مي‌شود، هنوز يکي از اعضاي بيانکونري مي‌داند.

صاحب‌خبر -

آلگري در يک کنفرانس خبري در ملبورن، شهري که يوونتوس بخشي از اردوي تدارکاتي تابستاني‌اش در آن برگزار کرده است، به خبرنگاران گفت: در حال حاضر پوگبا هنوز بازيکن يوونتوس است. ما نمي‌دانيم در هفته آينده چه اتفاقاتي خواهد افتاد، اما از اينکه در پايان بازار نقل‌و‌انتقالات تيمي قدرتمند خواهيم داشت، مطمئن هستم.

آلگري افزود: در پايان پنجره تابستاني نقل‌و‌انتقالات تيم ما قوي‌تر خواهد شد، چرا که تا الان بازيکنان مانند دني آلوز، مهدي بن‌عطيه، ميرالم پيانيچ و مارکو پياکا به ما ملحق شده‌اند. ما فصل را با تيمي قدرتمند آغاز خواهيم کرد.

اين روزها گمانه‌زني‌هاي ضدنقيضي درباره آينده پل پوگبا صورت مي‌گيرد که برخي از آنها از نزديک شدن اين بازيکن ملي‌پوش به اولدترافورد حکايت دارند و برخي ديگر از عدم توافق دو باشگاه بر سر رقم انتقال او. چيزي که اما قطعي به‌نظر مي‌رسد، ادامه مذاکرات اد وودوارد، مدير اجرايي شياطين سرخ با همتايش در يوونتوس در شرايطي است که به‌نظر مي‌رسد ساير باشگاه‌ها از پرداخت رقم نجومي خريد پوگبا منصرف شده‌اند.

∎​