اخبار مرتبط
اسپالتی از پیوستن ایگواین به یوونتوس استقبال کرد
پائولو دیبالا نسبت به جدایی از یوونتوس واکنش نشان داد
اظهار نظر جالب آریگو ساکی درباره کارلو آنچلوتی
کلمنت دستیار آنچلوتی در بایرن مونیخ شد
آنچلوتی: کار بایرن مونیخ در فصل نقلوانتقالات تابستانی تمام شده است
آنچلوتی: زیدان می تواند فشار بازی با وولفسبورگ را کنترل کند
آنچلوتی: مهار مسی آماده غیر ممکن است
به گزارش ایسکانیوز، روز گذشته مهدی بنعطیه در تست پزشکی بیانکونری در تورین حضور یافت. این خبر از سوی باشگاه بایرن مورد تایید قرارنگرفت.
اما امروز (جمعه) کارلو آنچلوتی، این خبر را تایید کرد. وی که هفته گذشته به صورت رسمی به عنوان جانشین پپ گواردیولا کارش را با تیم پرستاره ژرمنها آغاز کرد، اظهارداشت: بنعطیه تیمی جدید پیداکرده است. ما برایش آرزوی موفقیت و سعادت میکنیم.
بنعطیه 29 ساله که با مونیخیها تا سال 2019 قرارداد دارد، در چند وقت گذشته بیشتر نیمکتنشین بود که همین امر باعث نارضایتی وی شد.
قرار است تورینیها رقمی بالغ بر 3 میلیون یورو به عنوان هزینه یک سال حضور قرضی این مدافع را پرداخت کنند.
آنگاه بابت عقد قرارداد قطعی با وی، 17 میلیون یورو به حساب بایرن واریز خواهند کرد.
آنچلوتی با توجه به خروج این مدافع عنوان کرد: وضعیت کادر بایرن با رفتن بنعطیه، خوب است. با وجود هوملس، بواتنگ، مارتینز و باداشتوبر وضعیتی خوبی داریم و حتی کیمیش هم میتواند در این پست بازی کند.
601/401