شناسهٔ خبر: 13869121 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

به منظور برپایی اردوی 8 روزه

صبای قم جمعه راهی اردبیل می‌شود

تیم فوتبال صبای قم به منظور تشکیل اردوی آماده‌سازی خود با هدف کسب آمادگی حضور در فصل جدید مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور راهی اردبیل می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، از روز دوشنبه چهاردهم تیر ماه که عبدالصمد مرفاوی رسما هدایت تیم فوتبال صبای قم را برای فصل جدید مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور بر عهده گرفته، این مربی با حمایت مدیرعامل باشگاه صبای قم یعنی محمدرضا کشوری‌فرد برای تقویت صبای قم تلاش می‌کند.

این در حالی است که یک روز بعد از قطعی شدن سرمربیگری مرفاوی در صبای قم، از سوی باشگاه صبا دو روز برای تست‌گیری از فوتبالیست‌های مختلف در نظر گرفته و اطلاع‌رسانی شد و کادر فنی صبای قم نیز در این دو روز بازیکنان بسیار زیادی را مورد ارزیابی قرار دادند.

* تست‌گیری از بازیکنان بومی و غیر بومی در ورزشگاه یادگار امام قم

در واقع می‌توان گفت که این نخستین جلسه تمرین تیم فوتبال صبای قم در آغاز مرحله آماده‌سازی خود پیش از شروع فصل جدید مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور جام خلیج‌فارس با حضور عبدالصمد مرفاوی و مربی تیم صبا یعنی ساکت الهامی بود که در قم برگزار شد.

ورزشگاه یادگار امام(ره) قم نیز در این دو روز میزبانی صبایی‌ها بود تا صبای مدال 95 به شکل رسمی فعالیت خود را برای دوره شانزدهم بازی‌های جام خلیج فارس آغاز کند، لیگی که از روز چهارم مردادماه رسماً با جدال 16 تیم لیگ برتری فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

در نخستین جلسه رسمی حضور کادر فنی صبای قم بالای سر بازیکنانی که ذوق و شوق عضویت در صبا را داشتند، حسن عابدی مدیرکل ورزش و جوانان استان قم و محمدرضا کشوری‌فرد مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی صبای قم نیز حضور داشتند و بازیکنان زیادی تست دادند.

البته دو جلسه تمرین یا تست‌گیری که در ورزشگاه یادگار امام قم برگزار شد، بدون حضور بازیکنان اصلی و نفراتی که با صبا قرارداد دارند انجام گرفت، تنها بازیکنانی همچون حامد لک، محمدرضا قدرتی‌پور، جهان‌بخش ذبیحی‌طاهر و سعید محمد قمی در تمرینات انجام شده در ورزشگاه یادگار امام قم حضور داشتند.

* حضور بازیکنان اصلی صبا با لباس شخصی در تمرینات 2 روزه

تست گیری از بازیکنان در حالی انجام شد که تعدادی زیادی از آنها غیر بومی بودند و مجموعا نزدیک به 60 فوتبالیست علاقه‌مند به عضویت در صبا در حضور مرفاوی و الهامی تست دادند و البته چهره‌ با تجربه‌ای همچون مسعود حق‌جو نیز که پنجمین فصل حضور در صبا را تجربه می‌کند با لباس شخصی، وضعیت تمرینات و تست‌گیری را زیر نظر داشت.

سیدمهدی حسینی، میلاد فراهانی و محسن کرمی به همراه داود بهادری نیز دیگر بازیکنانی بودند که در کنار زمین با لباس شخصی حضور داشتند و غلامرضا عنایتی مهاجم جدید صبای قم نیز با لباس شخصی در ورزشگاه یادگار امام قم حضور یافت و بعد از گفت‌وگو با مدیرعامل باشگاه صبا قرارداد خود را منعقد کرد.

برنامه تست‌گیری از بازیکنان علاقه‌مند به عضویت در صبای قم در حالی به پایان رسید که کادر فنی صبا تعداد زیادی از بازیکنان مورد نظر خود را برای لیگ شانزدهم به مدیرعامل باشگاه معرفی کردند و قرارداد آنها منعقد شده تا صبا با شناخت مهره‌های جدید خود و تمدید قرارداد بازیکنان مدنظر از فصل قبل، راهی اردوی آماده‌سازی شود.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده از سوی مدیرعامل باشگاه صبای قم و کادر فنی تیم صبا، این تیم با بازیکنان جدیدی که قرارداد خود را بسته‌اند و همچنین مهره‌های مورد نظر از فصل گذشته، روز جمعه هجدهم تیرماه قم را به مقصد اردبیل برای برپایی اردوی آماده سازی هشت روزه ترک خواهد کرد.

انتهای پیام/78002/ت40

∎​

برچسب‌ها: