شناسهٔ خبر: 13610645 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

گزارش تمرين استقلال

تيم فوتبال استقلال از ساعت 19 امروز برنامه‌هاي تاکتيکي خود را در زمين کمپ زنده ياد حجازي برگزار کرد. *دکتر نوروزي و روزبه چشمي در تمرين امروز آبي‌پوشان حضور داشتند. هر دو نفر با لباس شخصي روي نيمکت نشستند و البته مورد تشويق طرفداران استقلال قرار گرفتند.

صاحب‌خبر -

تيم فوتبال استقلال از ساعت 19 امروز برنامه‌هاي تاکتيکي خود را در زمين کمپ زنده ياد حجازي برگزار کرد.



*دکتر نوروزي و روزبه چشمي در تمرين امروز آبي‌پوشان حضور داشتند. هر دو نفر با لباس شخصي روي نيمکت نشستند و البته مورد تشويق طرفداران استقلال قرار گرفتند.

*سيدحسين حسيني و محمدحسين کنعاني‌زادگان دو غايب تمرين امروز تيم استقلال بودند.

*راپسون جان‌واريو مدافع برزيلي که امروز براي انجام تست‌هاي پزشکي وارد ايران شده است در محل تمرين آبي‌پوشان شرکت کرد و مورد تشويق طرفداران استقلال قرار گرفت. نکته جالب اينجا بود که راپسون بعد از تشويق‌هاي پي در پي تماشاگران به سمت آنها رفت و عدد 4 را به هواداران استقلال نشان داد.

*در حاشيه تمرين امروز استقلال تعدادي از بانوان وارد کمپ زنده ياد حجازي شدند اما با توجه به اتفاقات رخ داده در هفته گذشته مسئولان کمپ اين نفرات را به بيرون از مجموعه هدايت کردند.

*در اواسط تمرين امروز طرفداران استقلال با سرودن اشعاري عليه پرسپوليس شعار داده و با تشويق عليرضا منصوريان نسبت به برانکو ايوانکوويچ موضع‌گيري کردند. آنها عليه برانکو سرمربي پرسپوليس شعار داده تا به نوعي پاسخ هواداران پرسپوليس در تمرينات را به اين شکل داده باشند.

*نصرالله عبدالهي و منصور پورحيدري در تمرين امروز استقلال حضور داشته و از نزديک نظاره‌گر برنامه‌هاي تاکتيکي شدند. در بخش پاياني بازيکنان در يک سوم زمين فوتبال درون تيمي انجام دادند که منصوريان خودش در اين آيتم بازيکنان را دور هم جمع کرده و با آنها به گفت‌وگو پرداخت.

*در بخش اول تمرين عليرضا منصوريان بازيکنان را در اختيار علي چيني براي گرم کردن قرار داد. سپس بازيکنان به چند گروه تقسيم شده و به بازي آقاوسط پرداخته و در مرحله بعد با ايجاد موانع بازيکنان به توپ ضربه مي‌زدند.

*بختيار رحماني بازيکني که به تازگي به استقلال اضافه شده امروز مثل روزهاي گذشته بيش از ساير بازيکنان مورد تشويق هواداران استقلال قرار گرفت.
 

∎​