شناسهٔ خبر: 13569635 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

در آستانه دیدار حساس با سوئد

آزار: من ستاره بلژیک نیستم

صاحب‌خبر -




ادن آزار کاپیتان تیم ملی بلژیک می‌گوید این تیم بازیکنان بااستعدادی دارد که می‌توانند برای بازی‌های مختلف با سیستم‌های متعدد منطبق شوند اما ضروری است که فرمول درستی برای پیروزی پیدا کنند.
ستاره دو فصل قبل چلسی که نقش مهمی در قهرمانی‌ آبی‌های لندن در لیگ برتر داشت، در کنفرانس خبری گفت: «ما بازیکنانی داریم که در پست‌های متفاوت توان بازی دارند اما هنر فوتبال این است که دقیقا راهی را پیدا کنی که تیم حریف را از بازی بیرون کنی. در تیم ما حرکات زیادی وجود دارد و این باعث می‌شود پیداکردن فضا و حمله به دروازه حریف آسان شود. موتور تیم در میانه میدان است. کوین دبروین و من می‌توانیم بعضی وقت‌ها به تیم کمک کنیم اما موتور تیم باید دائما کار کند.»
آزار و هم‌تیمی‌هایش به خاطر نمایش ضعیف مقابل ایتالیا و باخت با دو گل با انتقادات زیادی مواجه شدند اما پیروزی سه‌گله برابر ایرلند آرامش را به تیم برگرداند: «با وجود باخت به ایتالیا از عملکرد خودم راضی هستم، برابر ایرلند لحظات خیلی خوبی داشتیم، تا اینجا از کار خودم راضی‌ام. من خودم را ستاره تیم نمی‌دانم، تمام تیم باید بدرخشند چون همه در موفقیت و شکست
سهم دارند.»

* روملو لوکاکو در شش بازی آخرش برای بلژیک شش گل زده.
* بلژیک در 9 بازی آخرش در جام ملت‌های اروپا مساوی نداشته و شش باخت و سه برد به ثبت رسانده. آخرین تساوی این تیم با نتیجه بدون گل برابر ایتالیا در سال 1980 بوده.

* سوئد و بلژیک 14 بار با هم روبه‌رو شدند، سوئد 5 برد و بلژیک 7 برد داشته.

* زلاتان ابراهیموویچ در دو بازی‌اش در یورو 2016 نه شوت در چارچوب داشته و نه پاسی داده که زمینه‌ساز یک حمله برای سوئد باشد.

* سوئد از هفت بازی آخرش در جام ملت‌های اروپا
پنج باخت داشته.

 

∎​