شناسهٔ خبر: 13555670 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس ثبت‌احوال کاشمر خبر داد

افزایش 26 درصدی طلاق و کاهش 8 درصدی ازدواج در دوماهه ابتدای سال در کاشمر

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشمر، رضا برکند صبح امروز در نخستین جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی کاشمر در سال جاری با بیان اینکه میزان نسبت ازدواج به طلاق در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال گذشته از 5.5 درصد به 4.4 درصد در سال جاری کاهش‌ یافته است اظهار داشت: میزان ثبت ازدواج‌ها در دوماهه سال گذشته 366 مورد بوده که با 8 درصد کاهش به 336 مورد و میزان ثبت طلاق‌ها از 61 مورد در سال گذشته با 26 درصد افزایش به 77 مورد در دوماهه ابتدای سال رسیده است.

وی با اشاره به کاهش 0.4 درصدی ثبت طلاق در سال 94 نسبت به سال گذشته ابراز داشت: 493 طلاق ثبت‌شده در سال 93 به 473 فقره کاهش‌یافته است و این در حالی است که به دلیل نبود دفاتر ثبت طلاق در شهرستان‌های مجاور بالغ‌بر 70 مورد طلاق‌های ثبت‌شده در دفاتر طلاق کاشمر مربوط به جمعیت غیر ساکن در شهرستان بوده است و این مهم منجر به آمار ثبت‌شده در حوزه طلاق شده است.

رئیس اداره ثبت‌احوال کاشمر با اشاره به افزایش 9 درصدی در ولادت‌ها و کاهش 8.6 درصدی در وفات‌ها در ماه‌های فروردین و اردیبهشت امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خاطرنشان کرد: در دوماهه ابتدای امسال 653 مورد ولادت و 137 مورد وفات ثبت‌شده است.

وی با اشاره به ایجاد تعامل و همکاری تمامی دستگاه‌ها و نهادهای عضو ستاد شورای ثبت وقایع حیاتی شهرستان با اداره ثبت‌احوال کاشمر شاهد روند رو به رشد در شاخص‌های ثبت‌ شده در مهلت قانونی بودیم یادآور شد: کاشمر در سه سال متوالی اخیر با ثبت به‌موقع وقایع چهارگانه در مهلت قانونی جزو ادارات برتر  استان بوده است که امیدواریم این روند در سال جاری به‌عنوان چهارمین سال نیز ادامه یابد.

برکند بابیان تعداد کل ولادت‌ها در سال گذشته با افزایش 2.4 درصدی به 4 هزار و 59 نفر رسیده و کاشمر در این بخش رتبه نهم استان را دارد تصریح کرد: تعداد وفات‌های ثبت‌شده با 1.3 درصد کاهش به 838 مورد رسیده است به‌طوری‌که در حال حاضر نرخ حاصل از ثبت فوت به ازای هر یک‌هزار نفر جمعیت پنج است.

رئیس ثبت‌احوال کاشمر با اشاره به اینکه ثبت یک‌هزار و 813 فقره ازدواج در 12 ماهه سال گذشته نسبت به سال 93 7.5 درصد کاهش‌یافته است افزود: در ثبت طلاق نیز شاهد کاهش 4 درصدی بودیم، به‌طوری‌که تعداد طلاق‌های ثبت‌شده سال 93 از 493 فقره به 473 فقره در سال 94 رسیده است.

انتهای پیام/3268/ق30