شناسهٔ خبر: 13542574 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اعتدال | لینک خبر

تفاهم‌نامه همکاری معاونت قرآن ارشاد و دانشگاه پیام نور به امضاء سید

صاحب‌خبر -


تفاهم‌نامه همکاری معاونت قرآن ارشاد و دانشگاه پیام نور به امضای طرفین رسید. بر اساس این تفاهم‌نامه رسیدن به
افق علمی و قرآنی مورد توجه قرار گرفته است
در هفتمین روز از برپائی بیست‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت قرآن و عترت ارشاد و دانشگاه پیام نور به امضاء رسید.
در این مراسم که با حضور حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی معاون قرآن و عترت ارشاد و کریم نجفی معاون فرهنگی دانشجوئی دانشگاه پیام نور برگزار شد، توسعه امور قرآنی در فضای دانشگاه‌ها مورد تأکید قرار گرفت.
حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی با اشاره به اینکه امضای این تفاهم‌نامه می‌تواند گامی به سوی داشتن دانشگاه‌هائی قرآنی باشد، اظهار داشت: دانشگاه‌ها ظرفیت عظیمی هستند که باید به آن‌ها توجه بسیاری کرد بر همین اساس ما با امضای تفاهم‌نامه همکاری سعی داریم فاصله بین دانشجویان و قرآن را کاهش دهیم.
وی با بیان اینکه توسعه علمی و قرآنی باید همواره مد نظر باشد، افزود: جامعه امروز نیازمند فهم قرآن کریم است بر همین اساس ما باید تدبر در قرآن را در بین جوانان به ویژه دانشجویان توسعه دهیم.
همچنین کریم نجفی معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور با اشاره به لزوم توسعه تفکر قرآنی در دانشگاه‌ها، خاطر نشان کرد: دانشگاه پیام نور به امور قرآنی توجه بسیاری دارد اما برای اینکه فهم قرآن در بین دانشجویان توسعه یابد نیازمند استفاده از کارشناسان حوزه‌های مختلف قرآنی هستیم.
وی با بیان اینکه دانشجویان باید از ظاهر قرآن به سمت درک مفاهیم کلام وحی برسند، افزود: تاکنون فعالیت‌های بسیاری از جمله مسابقات به منظور رسیدن به ظاهر قرآن در دانشگاه پیام نور برگزار شده است از این پس باید کاری کنیم تا تدبر در قرآن مورد توجه قرار گیرد.
نجفی با اشاره به اینکه ارشاد و دانشگاه پیام نور باید به سوی تأمین نیازهای جامعه حرکت کند، خاطر نشان کرد: اگر دانشگاه و اساتید فکر قرآنی پیدا کنند، رسیدن به افق علمی و شتاب در فعالیت علمی تضمین می‌شود.