مهدی اخوان صفار در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ۲۷ اسفند ماه سال گذشته تا پایان روز ۱۳ فروردین تعداد ۵۴۸ هزار و ۹۰۶ مسافر نوروزی در طبس اقامت کردند.
وی بیان کرد: این تعداد در مهمان سراها، هتل ها، مدارس، بقاع متبرکه و کمپ های موقت اسکان یافته اند.
فرماندار طبس از بازدید یک میلیون و ۸۷ هزار نفر از جاذبه های تاریخی، فرهنگی و گردشگری این شهرستان در تعطیلات نوروزی امسال خبر داد و گفت: بیشترین استقبال مسافران از امامزاده حسین بن موسی الکاظم(ع) و باغ گلشن طبس بوده است.
اخوان صفار با اشاره به برپایی بازارچه نوروزی سوغات و صنایع دستی طبس با ۲۰ غرفه در باغ گلشن، عنوان داشت: در این بازارچه سوغات شهرستان، تولیدات صنایع دستی طبس از قبیل هنر قلمزنی روی مس، مسگری، معرق چوب، حصیر و سبد بافی و همچنین تولیدات صنایع دستی شهرستان های قاین وسربیشه در معرض فروش قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: این بازارچه روزانه مورد بازدید هزاران توریست، مسافر و گردشگر قرار گرفته است.
به گفته فرماندار طبس سالانه بالغ بر شش میلیون نفر از جاذبه های طبیعی، تاریخی و مذهبی شهرستان بازدید دارند.