به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان غربی، جابر ثوابی اظهار داشت: از آغاز طرح امداد و نجات نوروزی و تا پایان دور نخست سفرهای نوروزی، 95 عملیات امدادی انجام شده که از این تعداد 41 مورد مربوط به حوادث جاده ای بوده است.
ثوابی گفت: در این حوادث 152 نفر به علت شدت جراحات به بیمارستان ها و مراکز درمانی مجهز انتقال داده شده اند و 28 نفر نیز به صورت سرپایی خدمات امدادی و کمک های اولیه را دریافت کرده اند.
وی اظهار کرد: تاکنون هیچ حادثه منجر به فوت در جاده ها و محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی گزارش نشده است.
معاون امداد و نجات هلال احمر آذربایجان غربی از کاهش 11 درصدی حوادث و کاهش چهار درصدی تعداد مصدومین نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
ثوابی گفت: اسکان اضطراری 34 مسافر در راه مانده و گرفتار شده در برف و کولاک و رهاسازی 104 خودرو گرفتار در برف و یخ از دیگر اقدامات امدادی بوده است.
وی گفت: امسال شش کمپ اسکان، آماده ارائه خدمات به مسافران نوروزی آذربایجان غربی است.
ثوابی ادامه داد: امید داریم با تلاش شبانه روزی امدادگران و جوانان جمعیت هلال احمر با مشارکت و همکاری تمام سازمان های دخیل در طرح های نوروزی و حمایت رسانه ها شاهد روزهایی باشیم که هیچ فردی در تصادفات جاده ای جان خود را از دست ندهد.
∎