علی خاکسار روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در ششمین روز از آغاز بهار 50 هزار و 617 نفر از تماشای امکان تاریخی و گردشگری استان بهره بردند.
خاکسار تصریح کرد: در مجموع نسبت به مدت مشابه نوروز سال گذشته میزان بازدید مسافران نوروزی از اماکن تاریخی فرهنگی و توریستی تفریحی استان همدان 23.3 درصد افزایش نشان می دهد.
وی با بیان اینکه منطقه گردشگری غار علیصدر بیشترین مسافران نوروزی را به سمت خود اختصاص داده است اظهار کرد: آرامگاه بوعلی سینا، دهکده توریستی گنجنامه و آرامگاه باباطاهر از دیگر جاذبه های گردشگری است که مسافران بیشتری را به خود جذب کرده است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان همدان با اشاره به حضور و بازدید بیش از 300 گردشگر خارجی از امکان تاریخی و گردشگری استان گفت: از ظرفیت راهنمایان گردشگری برای معرفی آثار تاریخی و قدمت آنها استفاده شده است.
استان همدان با یک هزار و 800 آثر تاریخی به عنوان پایخت تاریخ و تمدن ایران زمین معرفی شده است.
آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، تپه هگمتانه و گنبد علویان، حمام حاج آقا تراب نهاوند، خانه لطفعلیان ملایر، خانه مسعودی و آرامگاه میررضی الدین آرتیمانی و بقعه حیقوق نبی (ع) از مهمترین آثار تاریخی و باستانی این استان است که همه ساله مورد بازدید گردشگران نوروزی قرار گرفته است.
سنگ نوشته های گنج نامه، کلیساهای آنجلی و گریگوری، حمام قلعه، کاروانسرای صفوی، آب انبارها، خانه های قدیمی و باغ نظری در همدان از دیگر آثار تاریخی مورد توجه گردشگران نوروزی استان همدان است.
7530/6993
294 هزار نفر از اماکن گردشگری همدان بازدید کردند
همدان- ایرنا- معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان همدان گفت: از 29 اسفند تا ششم فروردین ماه 294 هزار و 487 نفر از اماکن گردشگری استان همدان بازدید کرده اند.
صاحبخبر -