شناسهٔ خبر: 11807012 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی:

۸۰۷ هزار نفر در طرح آرامش بهاری خراسان جنوبی شرکت کردند

بیرجند- مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی گفت: تاکنون ۸۰۶ هزار و ۵۷۹ نفر از خدمات طرح آرامش بهاری در خراسان جنوبی استفاده کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف استان ، حجت الاسلام و المسلمین محمد طاهر گرایلی  اظهار داشت: طرح آرامش بهاری امسال از ۲۸ اسفند ماه در ۶۰ بقعه متبرکه سطح استان آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه از ابتدای طرح آرامش بهاری تاکنون ۸۰۶ هزار و ۵۷۹ نفر از خدمات این طرح استفاده کردند، افزود: ۲۲ سوئیت و ۵۱۰ زائرسرا در ایام نوروز برای پذیرایی از مسافران نوروزی آماده است.

وی بیان داشت: از ۹۶ بقعه متبرکه در خراسان جنوبی در طرح آرامش بهاری امسال این طرح در ۶۰ امامزاده اجرا می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با بیان اینکه ۲۵ مبلغ بومی و ۲۵ مبلغ غیر بومی در طرح آرامش بهاری امسال حضور دارند، گفت: از تعداد ۸۰۶ هزار و۵۷۹ نفر تعداد ۶۵ هزار و ۹۰۳ نفر در امامزادگان و بقاع متبرکه خراسان جنوبی اسکان یافتند.

گرایلی افزود: در روز گذشته تعداد ۱۲۶ هزار و۳۰۷ نفر از امامزادگان خراسان جنوبی و بقاع متبرکه دیدن کردند و در لحظه سال تحویل امسال نیز تعداد پنج هزار نفر در بقاع متبرکه خراسان جنوبی حضور یافتند.