شناسهٔ خبر: 10511183 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آلبا تا 10 روز قادر به همراهی بارسلونا نیست

تهران- ایرنا- مدافع باشگاه بارسلونا به علت مصدومیت در دیدار برابر اتلتیک بیلبائو، تا 10 روز نمی تواند تیمش را همراهی کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از گل، تیم فوتبال بارسلونا دیشب (یکشنبه) با نتیجه پرگل 6 بر صفر برابر اتلتیک بیلبائو به برتری رسید.
باشگاه بارسلونا تائید کرد که جوردی آلبا مدافع اسپانیایی این تیم به علت مصدومیت از ناحیه همسترینگ در این دیدار، نمی تواند تا 10 روز در میادین حضور یابد.
بنابراین، او دستکم دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا برابر اتلتیک بیلبائو را از دست خواهد داد.
آلبا 26 ساله دیدار رفت چهارشنبه 30 دی برابر اتلتیک و دیدارخارج از خانه 3 بهمن (23 ژانویه) برابر مالاگا را از دست خواهد داد، ولی او احتمالا برای دیدار برگشت برابر اتلیتک بیلبائو در 7 بهمن ( 27 ژانویه) آماده خواهد بود.
ورزشی**1210**1584

∎​