شناسهٔ خبر: 10307546 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

تدوین مشوق‌ها و معافیت‌های مالیاتی جدید

صاحب‌خبر -

سید کامل تقوی‌نژاد در دیدار با استاندار خراسان رضوی گفت: بزودی این مشوق‌ها و معافیت‌ها برای اجرا ابلاغ و به مردم اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی با بیان این که سیاست‌ها و هدف‌گذاری‌های دولت یازدهم در حوزه مدیریت کشور در بحث مالیاتی با جدیت پیگیری می‌شود، افزود: شناسایی مودیان جدید و جلوگیری از فرار مالیاتی از جمله راهکارهایی است که در شرایط کنونی در این سازمان دنبال می‌شود.

تقوی‌نژاد با اشاره به این که در حال حاضر طرح جامع مالیاتی کشور نیز در دست اجرا است، اضافه کرد: سیاست سازمان امور مالیاتی حفظ حقوق کامل مردم است.

وی با اشاره به وجود مشکل در واحدهای تولیدی گفت: امروز فقط ۶ درصد از درآمدهای مالیاتی کشور به مشاغل که این رقم بسیار اندک است. رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور جذب سرمایه‌گذاری خارجی را اولویت اصلی و مهم خواند و گفت: کشورهایی در این حوزه موفق بوده‌اند که با جدیت و برنامه‌ریزی دقیق به این موضوع وارد شده‌اند.