به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در آغاز ساعات کاری خود، در حالی به کار خود را شروع کرد که با افزایش 70 واحدی به عدد 61 هزار و 798 رسید.
بر اساس این گزارش ، ارزش کل معاملات بورس تهران از 424 میلیاد ریال فراتر رفت که ناشی از دست به دست شدن 187 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 13 هزار نوبت خرید و فروش بود.
این گزارش می افزاید شاخص کل (هموزن) نیز با رشد 78 واحد رشد عدد 61 هزار و 806 واحد را تجربه کرد .
لازم به ذکر است، شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش 68 واحد به عدد 9 هزار و 911 رسید.
همچنین شاخص سهام آزاد شناور با 25 واحد رشد به عدد 167 هزار و 2 واحد رضایت داد، شاخص بازار اول با افزایش 9 درصد به رقم 36 هزار و 42 واحد رسید که شاخص بازار دوم با 20 واحد افزایش به عدد 280 هزار و 65 واحد دست یافت.
گفتنی است نمادهای وامید، فخوز، با اعمال اثر منفی موجب کاهش بیشتر دماسنج بازار شدند بترانس،حفاری، خسایا، پارسان، رمپنا با اعمال مثبت باعث افزایش دماسنج بازار شدند.
شاخص کل فرابورس در آغاز کار معاملات خود با 2 واحد کرشد به عدد 689 هزار و 20 واحد دست یافت.
بر همین اساس تعداد 46 میلیون سهم به ارزش 116 میلیارد ریال در 6 هزار نوبت معاملاتی دست به دست شد.