شناسهٔ خبر: 10095014 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

داعش دهها تن از اهالی یک روستا در جنوب موصل را اعدام کرد

بغداد-ایرنا- منابع محلی روز دوشنبه خبر دادند که گروه تروریستی تکفیری داعش در جنوب استان نینوای عراق دست به کشتار جمعی در یک روستا زده است که در میان قربانیان زنان، کودکان و افراد سالخورده نیز بوده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، منابع محلی به السومریه نیوز گفته اند نیروهای داعش پس از تلاش اهالی روستای الحود از توابع ناحیه القیاره در 85 کیلومتری جنوب موصل برای بیرون راندن آنان، اقدام به اعدام دهها تن از اهالی این روستا کرده اند.
به گفته منابع، این جنایت جدید داعش به دنبال شکست های اخیر در الانبار و بویژه در الرمادی بوقوع پیوسته است.
ساکنان این روستا حدود یک ماه پیش موفق شده بودند عناصر داعش را از روستای خود برانند، اما آنها طی روزهای اخیر دوباره به این روستا بازگشتند.
گروه تروریستی داعش در ادامه شکست های زنجیره ای در دو ماه گذشته در عراق و سوریه ، تعرض به غیر نظامیان را افزایش داده و دست به اعدام های گسترده در مناطق تحت اشغال خود می زند.
این گروه از ژوئن 2014 ، پس از آنکه استان نینوا را به اشغال خود در آورد هزاران غیر نظامی را به قتل رسانده و نزدیک به 3 میلیون نفر از اهالی مناطق تحت اشغال خود را از خانه های خود رانده است.
شبس*خاورم*4*1770*1565